Челични рукав за алуминијум хладно ваљка

Челични рукав за алуминијум хладно ваљка

1. Обим употребе и класификације 1-1. Коришћење употребе Челична грло ће се користити за лево и десно навојем хладне ваљарне за алуминијумску фолију 1-2. Величина (као прилагођени цртеж) 1-3. Услови Услови Челик од алуминијумског челика Максимална температура жарења може бити до 560 ℃ 2. Контрола квалитета: ...

Opis

1. Обим употребе и класификације

1-1.Сцопе оф Усаге

Челични грм се користи за лево и десно навијање алата за хладно ваљање алуминијумске фолије

1-2. Величина (као прилагођени цртеж)

6.19.jpg

1-3 Услови коришћења

Максимална температура жарења алуминијумске челичне рукавице може бити до 560 ° Ц


2.Квалитет контроле:

2-1. Инспекција тврдоће

Инспекција у три тачке: Коришћењем уређаја "Мерач тврдоће" вршите инспекцију на било којем и средњем делу рукава и прикупљате податке три пута од сваке тестне тачке и упоређујете их са теоретском вриједношћу, а затим утврдите да ли је квалификован или не.

2-2. Инспекција величине

Користећи челичне траке, проверите Оут Диаметер и Ленгтх, прикупите податке и узмите просек за упоређивање са теротичком вриједношћу.

Унутрашњи пречник се проверава коришћењем унутрашњег микрометра, а подаци ће се сакупљати три пута од сваке тестне тачке и упоређивати их са теротичком вриједношћу, тачност читања ће бити једна десетина.

3. Гаранција

Уверавамо да се квалитет челичног рукава испуни као захтев клијента, уколико се током употребе у року од 2 месеца до 3 месеца пронађе било какво подразумевано, ми ћемо га решити (надокнадити или замијенити нови) одмах након што примимо жалбу.

Поклопац за уље против рђе и заштитите челични рукав

6.19-1_副本.jpg

Извозно паковање за челични рукав алуминијума за хладно ваљање

6.19-2_副本.jpg

Тед машина, са више од 10 година искуства, један је од водећих челичних рукава за произвођаче и снабдеваче млинова из алуминија у Кини. У нашој фабрици смо увећали напредну опрему и технологију. Добродошли у куповину прилагођене и квалитетне опреме из наше фабрике.
Hot Tags: челични рукав за алу за хладно ваљање алуминијума, Кина, фабрика, добављачи, произвођачи, биљке, прилагођени
Srodni proizvodi

Istraga