Ринг Дие Анд Мандрел

Ринг Дие Анд Мандрел

Прстен Дие и Мандрел Можемо набавити резервне дијелове пилгер млин, укључујући и Ринг дие и Мандрел. Пилгер ринг дие се такође назива роллер дие. На почетку, то је половина прстена умријети, али сада је пуно прстенова популарна. Ми углавном производи ЛГ серија прстенова умиру и трн. Модел може бити од ЛГ20 до ЛГ450 ....

Opis

Ринг Дие и Мандрел

Можемо да набавимо резервне делове пилгер млин, укључујући и Ринг дие и Мандрел. Пилгер ринг дие се такође зове роллер дие. На почетку, то је половина прстена умријети, али сада је потпуна прстенна плоча популарна. Ми углавном произведу ЛГ серију прстенова Мандрел. модел може бити од ЛГ20 до ЛГ450.

Радна теорија

Цев се котрља главним радним оквиром, који се креће напред и назад, погоњен главним моторима преко точкова точка, мењача и механичке спојне траке. Истовремено, напајање се такође примењује на кутију за ротирање феед-а кроз конусни мењач, што доводи до ротације интервала цеви, реализује процес ваљања.

Кружни жљеб ваљка који се користи у млину карактерише дуготрајан ход, компактна структура. Тип конуса одржава се у складу са конусним ваљком током ваљања, што резултира постепеним смањењем пролазног ваљка када се ваљак помери напред, цев се ваља и опушта стално. На ревидираном процесу (уназад ваљка), клизишта се постепено увећава, цев се поново окреће. Комплетан удар који се постиже након што се ваљак помери напред и назад, цев се напаја напред и окреће одређени степен спреман за следећи ударац. Поновним ваљањем (ударом) поново и поново док се готовина не постигне.

图片1.jpg

Изнад цртежа показује теорију процеса рада ЛГ20 хладњача. Пролаз (секција) се постепено смањује када се ваљак помера од тачке А до Б (напред ход), смањују се и ОД и ВТ цијеви. Прелаз (секција) се повећао када се ваљак креће од тачке Б до А (ход уназад), а цев се враћа и поново навали. Када цев дође до тачке у којој је део клисуре већи од одсека цијеви, цијев ротира одређени степен механичким системом који се налази на задњем крају млина. Понављањем овог процеса постиже се готова цијев.

Добродошли да нам пошаљете било какво истраживање ако вам је потребан ролер умријети и трн.

图片2.jpg图片3.jpg

Тед машина, са више од 10 година искуства, један је од водећих произвођача и произвођача прстена у Кини. У нашој фабрици смо увећали напредну опрему и технологију. Добродошли у куповину прилагођене и квалитетне опреме из наше фабрике.
Hot Tags: прстенова и цијеви, Кина, фабрика, добављачи, произвођачи, биљке, прилагођени
Srodni proizvodi

Istraga