Dom > Novosti > Sadržaj
Користи се у машини за цртање коју индустрију
Oct 11, 2017


Индустрија машина за цртање, која обухвата широк спектар опреме, уобичајена машина за цртање има машину за цртање воде, директно у жицу машина за цртање, машину за вучу, обрнуту машину за цртање, машина за цртање се углавном користи у бакарној жици, жица од нерђајућег челика И друга обрада метала каблова, индустрија каблова је изузетно важна опрема за прераду. Са континуираним развојем технологије за контролу фреквенције, фреквентни претварач се широко користи у индустрији цртежа, носи брзину цртања, навојну кривину, вишеслојну синхрону контролу и друге аспекте примјене инвертора, што значајно побољшава машину за цртање степен аутоматизације и капацитета за обраду, ефикасно смањење потрошње енергије и трошкова одржавања јединице, широко је призната од стране индустрије.
Линија: жица линије, за цијелу жичану везу Цртеж машина, контрола није превише висока прецизност захтјева, већина машине за цртање, рад линије управља погоном за постизање линије, али постоје неке двострука контрола фреквенције на машини за цртање, па чак и директно кроз затезање навоја навоја жице вучене у машину за зицање жице, како би се постигло слободно од линије;
Цртеж: цртеж је најважнији део машине за цртање. Различити метални материјали, различите врсте свјежине и захтјеви, везе за цртање су врло различите, чланак ће се детаљније описати резервоар за резервоар за воду и директно у процес операције за цртање;
Узлет: брзина процеса повезивања одређује целокупну ефикасност производње цртежа, али и најтежи део целокупне контроле система. У пољу заузимања, најчешће коришћена контролна технологија има синхрону контролу и контролу напона како би се постигао ваљање металних производа
У процесу производње жице често често стање поломљене жице углавном изазива следећи фактори:
1. Машина за цртање у непрекидној производњи ће бити услед нормалне хабања и резања цртежа из подручја за одређивање величине постаје већа.
2. Због квалитета различитих шипки. У процесу производње, бар се неправилно појављује у квалитетним недостацима, што чини жицу у деформацији цртања разним непредвидивим напетостима. Ова ситуација се јавља када је штап добро.
3. Пошто производња жаришне струје није константна, струја изненада висока, жица у процесу жарења је извучена или изненадни високоустановљени осигурач.
Решење горе наведене ситуације: у производњи пре производње шипки да изврши потпуно самотестирање, благовремено откривање недостатака квалитета штапа, према различитим временским ситуацијама како би пронашли одговарајуће контрамерне мере или смањили брзину извлачења машине , или Овај одељак је неисправан. Производња се константно посматра приликом цртања струје жарења је нормална, нарочито на почетку времена, с посебном пажњом на промјену струје жарења, у складу са промјенама брзине линије да би се прилагодила величина жаришне струје, тако да полагање струје полако са линијом повећања брзине и повећања, како би се осигурало нормалан рад опреме за цртање.
Последње две године, домаћа индустрија за цртеже у укупном квалитету нивоа без малих развијености, укупни квалитет и релативно напредна страна директна машина за цртање између празнине такође се лагано сужава, али и по цени чак и изван страних слични производи.
Са механичком обрадом Кине у надоградњи технологије, инвертор у контроли технологије такође константно промовише и примјењује. Неки од наших домаћих произвођача обрнутих вертикалних машина за цртање и опреме за цртање резервоара за воду, а неки су могли ући у висококвалитетну жичану машину за цртање у индустрији; а неки произвођачи великих ролни Машине за цртање широко се примењују на производњу рачунара, одређени степен замјене увезене опреме; други директно у жицу Цртеж машина се шире користи у неким домаћим произвођачима потрошног материјала за заваривање.