Dom > Novosti > Sadržaj
Ово су повезани са машином за цртање
Sep 11, 2017

Ови су повезани са машином за цртање
Обично се машина за цртање увек користи за дугорочну употребу шаблона за цртање, због свог рада када зид из калупа увек буде различита жица јаке ерозије и трења, обично узрокује мало хабања, обично на улазу у материјал формирање малог дента. Ако постоји жлебови жичане утичнице, убрзати хабање шаблона, ако не и правовремена поправка, губитак ће се наставити повећавати, а затим ће знатно повећати тежину поправке, озбиљне речи ће учинити прстен жлебове дубље пукотине, Потпуно прекинути сломљени отпад.
Да би се избегла ова ситуација, оператор мора бити заснован на свакодневном раду са финим искуством, за опрему за жичаре за цртање, сет рутинског одржавања стандардног стандарда. Током рада, након што се шаблон има благи трошак да би се правовремено полирало, тако да се шаблон може вратити у кратком временском периоду у првобитно стање полирања, а његова величина рупе неће имати много промјена.
За машину за цртање ова механичка опрема је неопходна за разумевање и разумевање, не само зато што је то главни производ на локацији, већ иу машинској индустрији, такође је једна од најчешће коришћених опреме. Дакле, да ли ће бити потребе за учењем. Дакле, на основу овога и предње стране је већ започео, онда следеће, можда ће се желети наставити даље, тако да можете такође убрзати брзину учења производа.
1. Машина за цртање у машини за вучу типа машине и директно у машину за цртање, која врста напора? Каква је дистанца провинције? Поред тога, формула за израчунавање цртеже, конкретно шта?
Ова два проблема, због тога, имају одређену стручност, а следеће, произвођач жичане цртеже Вуки Цхенг Линг, да дају конкретан одговор.
Машина за цртање у машини за вучу са машинском траком и директно у машину за цртање жице, у ове две жичне машине за цртање, машина за вучу жичане жице је више напора, као и директно у жичану машину за цртање из покрајине. Што се тиче Формуле за израчунавање цртежа, постоји неколико, као што је цртање на рачуну формуле и цртање формуле са формулом. Према томе, треба да се заснива на захтевима за прорачуном, одаберите одговарајућу формулу за израчунавање, не може се користити без дискриминације.
2. Машина за цртање за сат времена повући колико свиле, како бисте требали рачунати?
Машина за цртање, која може извући неколико сати свиле, што може израчунати кораке и методе за извођење прелиминарних процјена. Према наводима произвођача жице за цртање Вуки увод, можете израчунати обим вучног бубња, а затим измерити обртни бубањ у минути, добити одређену вредност, помножити га са 60, можете добити машину сваког сата. Број обртаја , дакле, да бисте израчунали дужину машине за цртежирање машина, добили прецизне резултате.
Ови су повезани са машином за цртање, истовремено, сви морамо знати и чврсто схватити, јер они стварно раде могу да се сусретну
1. Цена машине за цртање резервоара
Машина за цртање резервоара за воду, ниво цена, у резервоару резервоара за воду Цхенг Линг чини се, углавном по величини жице, као и цртање конфигурационих захтјева ова два да би се одлучили. И, постоји неколико врста резервоара за резервоар за воду, па понекад цена је такође повезана са врстом жице за цртање.
2. Цртање резервоара за воду
У цртежу резервоара за цртање у том погледу, разумевање произвођача цртаних машина за резервоаре воде који могу почети од своје дефиниције, да се детаљно изводе, тако да можете имати темељито и свеобухватно разумијевање.
Машина за цртање резервоара за воду, која обично има велики број повлачних глава, кроз комбинацију ове повлачне главе формира континуирану производњу опреме. Штавише, повлачна глава, може се постићи корак по корак повући. Његова потегнута глава погона, ради завршетка мотора или мењача.
За нас, потребно је знати да ако постоји различита конфигурација режима цртања, онда је брзина цртања сваке привлачне главе недоследна, постоје и одговарајуће промјене. Али у реперу је да задржи исту, то јест, за сваки тренутак, материјал кроз умове друге количине протока, треба остати непромењен.
Цртеж Машине за цртање се врши помоћу механичког вратила. Такође, све његове механичке осовине управља истом вретеном. Дакле, за његову синхронизацију и координацију, коју треба контролисати, добро је.