Dom > Novosti > Sadržaj
Улога електричног ролера у националној економији
Nov 02, 2017

Улога електричног ролера у националној економији
Како електрични ролер има предности компактне структуре, високу ефикасност преноса, малу буку, дуг животни век, неометан рад, поуздан рад, добро заптивање, мали простор, једноставну уградњу и одржавање и погодан је за рад у разним тешким окружењима услови, укључујући мокро, блатњаву, прашину и радну средину, тако да се у земљи и иностранству широко користе у електро-минералу Ролер, металургија, угаљ, транспорт, енергија, храна, дуван, хемикалије, грађевински материјали, пошта и телекомуникације, пољопривреду, шумарство, штампу, комерцијалну и другу производњу и изградњу. Електрични ваљак се користи за производњу фиксних или покретних тракастих транспортера који се новогодишње производе сваке године. За сваких 100м дугачких транспортера потребни су два или више електричних ваљака.
Са развојем савремене индустрије, електрични ваљак као погонски ваљак широко се користи у различитим производним линијама у ваљкастим транспортерима и ваљцима, који се користе за транспорт робе. У 20. веку, 70 година касније, електрична Роллерова примјена експанзије је врло брза. На пример, зупчасти електрични ваљак претвара ваљкасти транспортер у поветарац. Због тога, аеродром, пошта може га користити за сортирање пртљага, пакета и друге робе. Оба краја пречника малих пречника, слично облику хиперопије електричног ролера, могу се користити за дневнике шумских транспорта. Након специјално дизајнираног, може се направити у конопу за навијање, кабловима и другим флексибилним ваљцима за навијање врпца, а може се направити у ваљцима високе температуре или високотемпературном гредицом. Неки специјални електрични ваљци могу се користити као обрађивајући ваљак током обраде хемијских влакана. Ако је спирално сечиво заварено на цилиндричну површину кућишта ваљка, може се направити и лагани транспортни транспортер. Поред тога, двоструки, тростепени или непрекидно променљиви електрични ваљци се широко користе у супермаркетима и технолошки интензивним производима на производној линији. Произведени електрични ваљак електрични Роллер се може користити у запаљивим, експлозивним срединама. Последњих година, покушали су да се примени микроелектрични Роллер у индустрију путовања. На пример, хотели, ресторани у сјају ципела, завесе и тако даље. Укратко, уз електрични Роллер дизајн, континуирано побољшање производне технологије и континуирано побољшање производних материјала и увођење високотехнолошких, електричних Роллер све више и више кориштених, електрични Роллер у свим областима националне економије све више и важнија улога Тхе
Са брзим развојем индустрије, машинска индустрија је такође развила скоковима и границама, исто као и једна од важних основних компоненти испоруке Ролера, такође је био бољи развој, али тржишна цена многих производа варира много, а затим на крају утичу на испоруку фактора ваљане цене Шта?
1, различити модели разлике у цени производа
Цијене ролера разликују се врло брзо између брендова, чак и за исту марку различитих типова ваљка ваљка због концепта дизајна, а затим одабира материјала у производном процесу перформансе производа су различите тако да је производ између различитих модела. Разлика у цени је такође је одличан, ово је неизбежан резултат.
2, увезене брендове и домаће марке између разлике у цени
Речено је да је цена Ролера знатно виша од цене домаћих производа, а цена је очигледно већа од цене домаћих производа. А неке чак и неколико пута.
3, различите испоруке утицај ваљка бренда
Исти транспорт Роллер различитих брендова цена производа варирају широко, нарочито производи врхунског бренда и обична разлика у цени малих марки је одлична, разлог за то, јер неки од великих брендова производа гарантују квалитетније перформансе, у коначној анализи Ова предузећа након дугогодишње жестоке конкуренције на тржишту имају вриједну акумулацију богатства, па су освојила конкурентност надоградње, док цијена производа са инвестицијом производа такође стално повећава цијену.
Узимајући факторе који утичу на испоруку Роллер цијена Не можемо једноставно купити производ по цени, већ из наших стварних потреба да бисмо одабрали цијену више разумне квалитете производа.