Dom > Novosti > Sadržaj
Анализира се однос између брзине вучења и гравитације континуиране ливне машине
Aug 18, 2017

Анализирана је веза између брзине цртања и силе извлачења Цонтинуоус Цастинг Мацхине-а
Пракса нам говори да брзина цртања континуалног ливења и снага вуче не могу бити побољшани у исто вријеме, у побољшању радне брзине опреме, сила вуче ће се смањити. Зашто постоји таква држава? Ксиао Биан за све да анализирају разлоге.
Да кажемо коријенски узрок, јер се брзина континуалног ливења повећала истовремено, услови његовог подмазивања су такође побољшани, чиме се смањује коефицијент трења, тако да се превазиђе вањско трење и додатна деформација смицања, потребна сила ће бити смањена, снага силе је такође смањена. Заправо, на овај начин, или добар, барем континуални систем за безбедност цесте ће много побољшати.
Међутим, брзина цртања континуалног ливења не може бити превисока, у супротном уређај почиње у тренутку када се жица лако извуче, чак и ако желите користити брзи континуални ливарски уређај, такође треба обратити пажњу да конфигуришете одговарајућу уређај за контролу брзине и осигурати рад Процес стабилног убрзања како би се осигурало да се операција цртања може обавити нормално.
Важност машине за континуирану ливење у производном процесу не треба поново наглашавати, већ кориштење инспекције пре него што се ствари поново наглашавају, како би се додатно побољшао утисак људи о томе, што може смањити стопу неуспјеха Континуиране Машина за ливење.
Проверите један од садржаја тла, уверите се да електрична опрема за цистерне има добро уземљење у случају употребе, како бисте спречили струјни удар. Следи мазива, а правовремени додаци помажу у смањењу хабања делова цијеви. Током свог рада стриктно забрањује особљу да додирне ручни точак, ручицу и електрична дугмад, како би се избегле несреће; а столу није дозвољено постављање алата и других предмета, како не би утицало на употребу машине.
Када започнете точак, нико не може стајати испред волана, у супротном може доћи до несрећа. Поред тога, машински алат који поставља заштитник точка, заштитни поклопац појаса и други сигурносни уређаји морају бити неоштећени и не могу се уклонити.
Када објекат има вибрације када ће бити звука, ако звук утиче на наш одмор и рад, то се назива бука. Уствари, када ће индустријска производња или превоз бити бука, то је заправо врста загађења. Када руководимо колицима у цртежу, бука коју он производи је веома велика, тако да је здравље оператера такође велики утјецај. Када се зупчаника покрене, појавиће се звук на зубу, он је и највећи извор буке у континуираном лијевању, површина за повезивање или зупчаници имају веома широку празнину у склопу када је могуће пустити их у погон Када пуно буке се појављује. Морамо подесити његову опрему у празнину, како би се осигурало његово подмазивање.
Цастер у потреби за грејањем је употреба грејног прстена за грејање, на овај начин прилично снага, процес загревања је следећи: Прво, грејни прстен треба своју прву грозницу, а затим пренијети топлоту на цев за континуирано ливење, затим у процес преноса топлоте ће неизбежно бити део губитка топлоте, отпад топлоте је заправо губитак енергије.
Поред тога, пошто је спољашња површина грејног прстена сигурно доћи у додир са ваздухом, онда је то део топлоте изгубљен у ваздуху, што је еквивалентно губитку енергије, непрекидна ливна машина само загреје ова област Дио губитка скоро 40 посто електричне енергије, како би се избјегла ова ситуација, можемо користити производ под називом електромагнетски грејачи, све док је површина цијеви за заваривање завијена у слој изолационог памука, а затим Плус слој електромагнетног таласа грејања, снаге, електромагнетни завој ће се појавити електромагнетна индукција, цев ће се аутоматски загријати, због присуства изолације температура памука неће се ширити у ваздух, снага је тако спашена, У поређењу са грејним прстеном, електромагнетски грејачи могу уштедјети најмање 30% електричне енергије, врло штедљив и економичан, брзина гријања је врло добра, тренутно је најбољи посао партнера за континуирану ливење.