Dom > Novosti > Sadržaj
Главне карактеристике хладне пилгер млин
Jun 15, 2017

Главне карактеристике Цолд Пилгер Милла

Хидрауличне и механичке две врсте покрета, подизање и слободно ротирање, прилагођавање различитим локацијама; општа и експлозивна конфигурација, сигурна и поуздана, коришћење брзих, брзих, рад и одржавање је једноставно; континуитет производње, материјал може бити брзо распршен и распуштен, децентрализиран ефекат, висока ефикасност производње, неометан рад, једноставна инсталација. За различите вискозности материјала и капацитет руковања различитим снагом и моделом.

Прво, машина за хладну кожу са безступном брзином: електромагнетна брзина, контрола фреквенције (као на пример за боју засновану на воду) и контрола фреквенције која не захтева експлозију (као на пример за боју на бази уља) и друге форме. Функција контроле брзине без помоћне функције може у потпуности задовољити различите процесне захтеве процеса, у зависности од различитих фаза процеса да бирају различиту брзину. Прашак без адитива, интегритет пакета захтева већи материјал који се не примјењује.

Друго, Цолд Пилгер Милл под дисперзионом плочом био је ламинарни ток стања, различита брзина протока густог слоја се ширила, играју улогу у дисперзији. Брза машина за хладну кожу са хидрауличким дизањем, ротација 360 степени, регулација брзине и друге функције. Може се конфигурирати истовремено 2-4 контејнера, хидраулички ход подизања 1000 мм, функција ротације 360 степени може боље задати вишенаменску машину, у врло кратком временском периоду од једног цилиндра до другог цилиндра ради, Велики за побољшање ефикасност, али и смањење интензитета рада.

Треће, Цолд Пилгер Милл у расподели од 2,5-5мм на ивици формирања турбулентног тока, густоћа и честица су подложне снажном смицању и шоку.

Четврто, машина за хладну кожу је углавном за различите вискозне густоће течне сировине за дробљење, дисперзију, емулзификацију, мешање, кроз дисперзиону плочу упарајући и брзо операцију нове високо ефикасне опреме за мијешање, материјал за високе -сврда јака смицања, дробљена, диспергована, ради постизања брзог мешања, растворене, раштркане, рафинисане функције. Простор за храњење, док је удисање из аксијалне радне коморе.

Машина за хладну кожу широко се користи у високој вискозности, високо еластичним пластичним материјалима, гњечење, гнетење, дробљење, мешање, сушење, реполимеризација и тако даље. Машина за хладну кожу са равномерним мешањем, без мртвих крајева, брзо утицање на ефикасност.

Посебно је погодна за жвакање, зубну пасту, зубну пасту, пластику, гуму, силиконску гуму, боје, пигмент, мастило, гумену, фармацеутску и фармацеутску, архитектонску облогу, угљеник, влакна и тако даље. Вискозностни заптивач, неутрално стакло лепак, алуминијумска паста, силикон, целулоза, целулоза, батеријска паста, боје, силиконске смоле, козметика и друге индустрије. Машине Лаизхоу Зелин поздрављају вашу расправу.