Dom > Novosti > Sadržaj
Метода грејања хладног млазног млина уведена је у детаље
Aug 18, 2017

Детаљан је начин грејања Цолд Пилгер Милл-а
Цолд Пилгер Милл за општу пластичну Цолд Пилгер Милл увелико повећава потражњу. Цијели систем је сложенија, контролна опрема, потреба за хармонијом између различитих мотора. Постоји много начина за загревање Цолд Пилгер Милл-а, нека употреба отпорне жице за загревање и нека употреба електромагнетског грејања. Грејање жице отпорности је еквивалентно коришћењу преноса топлоте на топлоту, због топлоте након преноса топлоте у цев, у овом процесу део топлоте ће се потрошити на начин, поред неких Дистрибутед ин ваздух, који је формирао отпад топлоте, што је једнако губитак енергије. Улога електромагнетних грејача пластичној машини за грејање и уштеду енергије може заменити отпорно грејање у старом стилу, углавном у бурету, омотаном у слој изолационог памука, који може смањити потрошњу топлоте, а затим је умотан у изолациони памук А слој електромагнетне топлотне намотаје, када ће Цолд Пилгер Милл кроз моћ, цијеви унутар молекула гвожђа доћи до релативно јаке операције, онда ће бурела бити врућа, тако да у успоредби с традиционалним начином, ова метода је више снаге, ефикасност је такођер виша а од традиционалног отпорника за прелазак на тренутно електромагнетно грејање може се уштедјети и око 30 процената снаге.
Колико је једноставна контрола брзине машине Цолд Пилгер Милл контрола брзине захтева је веома висока, механичка опрема, систем контроле може пружити врло прецизну и глатку брзину линије. Систем користи четири сервомоторна мотора, у потпуности задовољан подацима између интеракције у реалном времену између сваке групе осовина између механизма за резање равних кругова за размену података у реалном времену. Како би се осигурало да локална страна путне линије према алгоритму, потражња за линијом жице може брзо израчунати сам уређај, с обзиром на погонску линију мотора, у великој мјери Елиминација традиционалне контроле машине за хладну кожу систем смера линије за израчунавање, а затим зато што је временско кашњење послато на погон, како би се осигурало да линија линије минимизира кашњење кроз контролер.
Цолд Пилгер Милл је обично коришћена прерађивачка опрема, која је комбинација многих прецизних компоненти, са техничким напретком и побољшањем функције, Цолд Пилгер Милл за поље такође се стално шири. Да би се добио добар ефекат цртања, производни процес мора контролисати његов однос са празном варијаблом, која садржи одређени садржај?
Ако је веза између процеса цртања и контролисане варијабле као основе, онда Цолд Пилгер Милл може бити подијељен на два типа типа контроле, један је директни индикатор контроле, постоји директна индексна контрола. Такозвана директна контрола индекса односи се на саму контролисану варијабле која треба да контролише индикаторе процеса; али заправо због различитих ограничења не могу се директно добити, па само индиректна контрола.
Без обзира на коју страну, директно утичу на функционисање ефекта Цолд Пилгер Милл, па је важан однос између њих недвосмислен. Као корисник нас, такође треба да будемо свесни тога и ојачамо наш фокус на то.
Традиционални начин грејања у Цолд Пилгер Милл-у представља озбиљан губитак оштећења тела. Традиционални начин грејања је сагоревање метода грејања и електричног грејања. Ова два метода у процесу претварања енергије једноставно производе отворени пламен, високу температуру, отпадни гас и друго загађење, али и лако изазивају сигурне производне проблеме, постоји велика потрошња енергије, мањак дефицита мале снаге. Губитак, ако температура гријања угља није довољно висока и не може се уравнотежити грејањем, једноставно завртати деформације, дебљине пластике дебеле и танке недоследне, материјал није глатко и слично, што резултира производњом роба због неуједначеног загревања сјајем и ефектом боје Довн, квалитет није загарантован.