Dom > Novosti > Sadržaj
Експлозивни раст графитних умрлих постао је зрел период
Jul 07, 2017

Експлозивни раст Грапхите Дие постао је зрел период

После толико година развоја, графитна индустрија се све више развија и тржиште постаје све више и зрело. Пре него што се линија у низак праг доведе до преоптерећења, нови развој тржишта све више отежава, независне продавнице, приватне велике продавнице, е-трговина, нови канали као што су продавнице у заједници почели су да излажу своје сопствене недостатке. Такође има пуно компанија које су усмјериле своје фокусирање на терцијарно тржиште, које је угрожено тржишним уделом терцијарног тржишта. Експлозивни раст графитне индустрије умјетника постао је историја, а цела индустрија ће бити зрела.

Сада неки ресурси користе, све мање и мање, учинити да познати бренд у нашој земљи задовољи тешке потешкоће. Сада, захваљујући такмичењу Тхе Тимес-а, многи ресурси су минирани, док неки страни брендови постепено пуцају на кинеско тржиште, тако да неки брендови у мојој земљи не могу да се истрпе. Домаћи брендови су потиснути. Проблем је што је Грапхите Дие у нашој земљи споро продати. То је главобоља за предузећа. Не знам како да решим ову кризу. Недостатак ресурса је велики проблем.

Грапхите Дие сада има своје место на овом тржишту, иако количина у овој области није велика, али је такође врло практична. Грапхите Дие, као пионирска индустрија, преживео је и имао је одличну каријеру. Сада када су графитне калупи ушле у свако домаћинство у друштву, без обзира на коју индустрију, графитни калуп полако улази у зрелу фазу.

У овом тренутку бренд Грапхите Дие се ослања на властиту снагу, наставља да развија многе патенте, пусти себе на овом конкурентном тржишту да постепено успоставља свој темпо, направи себи јаку технологију, произвољно и линије на тешком тржишту. Бренд Грапхите Дие је дуго у индустрији Грапхите Дие брзо успоставио сопствени темпо. Брендови Грапхите Дие су сломили многе ствари које други послови не могу учинити. Компанија Грапхите Дие, у суочавању са таквим проблемима, али истом постављеном, са својим јединственим духом и упорношћу, тешка од ситуације копања, али и није ништа лошија од других Графитних Дие предузећа.

Сада у индустрији графитног калупа. Ресурс, постепено се повећава, индустријски бренд графитног калупа, у овом окружењу, стабилан свој темпо, експлоатација ресурса, такође је у постепеном напретку, разматрају се и земље о питању ресурса, како би се разговарало о приступу рударству новим ресурсима . Индустрија марке Грапхите Дие такође ће извршити свеобухватно решење проблема. Сада, бренд Ентерприсе Грапхите Дие је у развоју, постепено развијамо се у наведено предузеће, ову јачину шока, да се и дивимо.

Испитивање потрошача, скоро 7 у снагу потрошача, спремно је одабрати добро познати бренд, важан разлог је то што бренд снага не само строго контролише квалитет производа, већ и успоставља савршени систем услуга за производ покојног инсталација такође има јединствен процес и процес, како би помогао купцима да постигну бољи дом. Ипак, иако су велики брендови постигли брз напредак, неке мале и средње компаније Грапхите Дие су у невољи због фактора као што су смањење канала, недостатак средстава и опадање продаје. Али без обзира колико је диференциран, све док је добро за потрошаче, то је добро. Ово је довољно да се покаже да се потрошачке идеје потрошње мијењају, а тржиште графитних плоча сазревано је у прошлости.