Dom > Novosti > Sadržaj
Te naučiti razlikovati Hot-rolovani čeličnog lima i hladno valjane čelične tanjir
Jan 07, 2017

Prvo, da se razlikuje po ugljen

Vrelo uvijene, karbonski tablica može biti nešto veći od Hladno valjane čelične tanjira. U komponenti gustine sa zastoj je verovatno neće biti isti. Ali ako sastojci variraju, kao što je nerđajući čelik ili hladno valjane, toplo-rolovani čelične gustine list na oko 7.9G / cm3. Takođe zavisi od toga na sastojcima, hot-rolovani čeličnog lima je provodljivost bolje čeličnih jednak pritisak.

Drugo, da se razlikuje po gustine

Hot-rolovani čeličnog lima je podeljen na niskim ugljen čelik, konstrukcioni čelici, čelične boce za varenje, a zatim prema celik raznih čeličnih proizvoda da bi našao ono što je potrebno, proverite određene gustine i sastav celik.

Hot-rolovani čelika čvrstoće je nisko, polako obradu, dobru provodljivost konzervu. Vrelo uvijene, skoro čelične list površina (\ oksid završi), ali plastika dobro je generalno za srednje i teške tanjir, hladno prevrnuo lista, visoko snagu, visokom tvrdoćom, visoke površinske završi, je generalno tanka, može da se koristi kao daska za crtanje.

Hladno-valjane visoko sa skleroze bi mu se oduzelo, obrada je relativno teško, ali teško deformacije, velike čvrstoće.

Treće, kroz proizvodnju za razlikovanje

Hot-rolovani čeličnog lima i hladno valjane čeličnog lima proizvodnje se razlikuje. Hot-rolovani čeličnog lima je prevrnuo na visokim temperaturama, i hladno je duboko umakanje na sobnoj temperaturi. U General, ima bolji snagu Hladno valjane čelične tanjir, hot-rolovani čelik ima bolju provodljivost, spot mreže Kina Steel vrela uvijene, čeličnog lima i hladno valjane čeličnog lima razliku u ceni. Hladno rolovani debljina je relativno mala, može imati veću debljinu hot. Hladno valjane čeličnog lima površinski kvaliteta, izgled, preciznost je bolji od hot-rolovani tanjir, debljina upravo snima tanak da o 0.18mm i svoje proizvode tako popularan. Za prihvaćanje proizvoda, pitaj profesionalcima.

Vrelo uvijene, čelični tanjir, mehanička svojstva su daleko manje hladno, a takođe u kovanja i obradu, ali uz dobru čvrstinu i provodljivost.

Hladno valjane čeličnog lima, u sklopu PolicyAgent rada, nisko čvrstinu, ali to možete da postignete bolji prinos nego nekada hladno-oblikovan segmente kao što su opruge, i zato što je prinos tačka bliže savitljivost, tako da je upotreba rizik tamo nema predvidljivost u tom procesu, sklon nesreća u opterećenje premaši dozvoljena opterećenja.

Razlike:

(1) hladno tanjir površine hladnog rolling proces skale slobodan dobrog je kvaliteta. Hot-rolovani čeličnog lima površinski skale, seksi rolovani obrađeno, debljine da si siromašan.

(2) hot-rolovani čeličnih čvrstinu i glatka površinski i jadni, niže cene i hladno valjane list rastezanje dobra i otporna, ali su skuplji.

(3) spojeno u hladno valjane i tople uvijene, čelik, recrystallization temperaturu između tačaka.

(4) hladno: Hladno valjane trake su obično koristi u proizvodnji, kotrljanje brzina mu je veća.

Hot-rolovani čeličnog lima: temperatura od temperature od najboljih okrenula i krivotvorio

(5) karoseriju vruće rolovani čeličnih tablice površina postati Tamno braon, ne Tanjiraste hladno rolovani tablice površina je siva, karoseriju može da se odvoji od glatke stepen bolja nego toplo rolovani čeličnih tanjir površinski, hladan rolovani tanjir.