Dom > Novosti > Sadržaj
Прецизни захтев за машину за цртање у машинској индустрији
Jul 07, 2017

Прецизност захтева машине за цртање у машинској индустрији

Челична жица, за цијелу везу жичане машине за цртање, његова прецизност захтјева није превисока, већина жичане машине за извлачење жице, операције храњења су покретане фреквенцијом мотора, али постоје и дио жице за контролу конверзије двоструке фреквенције Цртеж Машине, па чак и директно преко нацрта натезања навоја навоја упућене на жичану машину за цртање, бесплатно исплату. Цртеж је најважнији део машине. Различите врсте металних материјала, различите врсте свиле и захтеви, цртежне везе су веома различите, дизајн директног система за аутоматско управљање цртањем. Брзина процеса цртања жице одређује ефикасност производње целокупне машине за цртање и најтежи дио читавог система. У линијском сегменту, најчешће коришћена контролна технологија има синхрону контролу и контролу напона како би се реализовао навијање металних производа.

Директна машина за цртање је једна од најтежих за контролу у жичној цртежи, јер је вишеслојни мотор, а метална жица је растегнута, ефикасност рада је врло велика. Дозволите жици да се клизи између калупа. Истовремено, има веће захтеве за синхронизацију мотора и брзину динамичког одговора. Машина за увлачење жице се обично користи за промену пречника или облика жице преко плоче на плочу, у пречнику или облику. Жица ће бити подмазана приликом уласка у матрицу, а калуп за калуп мора имати посебно хлађење (обично хлађење са расхладном облогом за воду). Машина за затварање обезбеђује снагу.

Машина за цртање жица са клизним точком је неклизајућа, непрекидна машина за цртање интегриране линије; У процесу цртања, челична жица и ободни правац друмског бубња дуж ободног правца бубња не постоје релативна клизна површина, хабање површине је релативно мало, а средњи се привремено паркира, а затим бубањ се и даље ослања на свој производ линију рада у времену као и обично. Модел има једноставну структуру, практичан рад и одржавање, ниске трошкове производње, жичана машина за чишћење има одређену линију производа истовремено је број, челична жица на ролни Јане за дуго времена, корисна за боље хлађење од челичне жице. Међутим, линијски ваљак је више, не само да повећава број савијања жице и бубањ производа, да челика у процесу цртања дуж њене осовине произведу уназад, озбиљно утиче на иманентни квалитет челичне жице и квалитет површине.

Карактеристике жичане жице ваљкасте жице одређују да је модел погодан за челичну жицу и другу жицу која је погодна за цртање, малу спецификацију, квалитет и снагу. Машина за увлачење жице двоструке ролне развијена је на бази машине за вучу са клизним котачима због увртања жице приликом повлачења машине. Ова машина има предности машине за вучу, и елиминише феномен извлачења у процесу цртања челичне жице, а ефекат хлађења челичне жице на бубњем је бољи. Двострука бубња за машину за затезање жица је иста као и машина за вучу жичане жице, а погонски колут је више, поготово у средњем водиличном точку између горњег и доњег бубња, чиме се жица повећава на 180 када пролази кроз њега . Савијање, није погодно за цртање високе спецификације високе челичне жице; Рад машине није толико погодан као тип клизног точка, а ротациона инерција брушеног прстена и жичани точак горњег и доњег бубња је веома велика, што ограничава повећање брзине цртања. Жичана машина за цртање припада машини за прелазак која је развијена са машином за увлачење ролне са жицом на жичану машину вишег нивоа. Погодан је за цртање и челичне жице мале величине. У циљу даљег побољшања квалитета челичне жице и брзине цртања, то је и нека врста машине за чишћење без клизања. Он поједностављује пут између сваке базе челичне жице, челичне жице у процесу цртања не торзије, аксијалне и усвајања једносмерног мотора, без регулације брзине регулације, може постићи широк опсег увећати обим избора размјера између бубња, цртање функцију у најодговарајућем стању у раду. А петља ствара повлачење или обрнуто повлачење за сваки цилиндар у процесу цртања. У затезању петље и цртању повлачења повлачењем, може се смањити силу силе извлачења и продужити вијек трајања извлачења и смањити потрошња кинетичке енергије може се вршити са жицом типа петље. Ручна машина је нека врста аутоматске контроле брзине континуалне жице. Машина за цртање, у теорији, у челичној жици ограничења односа компресије и машине могу да примене параметре мање од све док је укупни однос компресије процеса већи или једнак укупном односу компресије машине, нека врста технологије за било коју машину за постављање калупа може аутоматски подесити комплетан процес цртања. Ово је нека врста напредне машине за зицање жице, која је погодна за жицу и жицу легуре високе чврстоће мале и средње величине.