Dom > Novosti > Sadržaj
Glavne karakteristike kotrljaju sigurnosne opreme
Jan 07, 2017

Kotrljaju opreme je čelik pravljenje fabrike proizvodnjom polugama ili kontinuirani gips gredica spojeno u procesu proizvodnje čelika, sa kotrljaju metod za proizvodnju čelika, prema svoj oblik, mogu biti podeljeni u odeljcima žica, list i striptiz, čelika, posebno čelika klasa.
Metod kotrljanje, kotrljanje temperature se mogu svrstati u tople uvijene, i hladno valjane; prema rolling mlin i roll relativna kretanja mogu biti podeljeni u vertikalno, horizontalno kotrljanje novinare kotrljanje formacija proizvoda se mogu svrstati u opšti i posebni kotrlja. Zavrti se kotrljaju, savijanje, snimaju specijalitet. Snima sa drugim obrade, je da se metalni plastične deformacije, napravio novim proizvodom. Razlika je u tome da mlin posao urađen je tokom rotacije na rolla. Roling Mils za dve kategorije, glavna oprema za rolling Mil ili glavne kolone, pomoćna sredstva i pratećom opremom u fabrici. Gde je tjerala metalne deformacije u rotirajuće Roler uređaj, poznatu kao glavne opreme. Domaćin uređaji raspoređeni u red poznat kao livnicama domaćin kolone. Domaćin kolonu, mlin glavni motor i prenos mašineriju sastoji se iz tri dela. Klasifikovane upotreba rolling mlina: mlin grub prema mlin, rolling mlin (veliki, srednji, mali, i žice), striptiz, cijev mlin i druge specijalne namene mil. Miliona maltretiraš mlin i zasniva se na nominalni roll prečnik rolling иeliиana, tanjir i striptiz mlin zasniva se na dužinu telo nominalna rol, čelične cevi mlin je nositi maksimalno spoljnog prečnika od nominalne.
2. rolling ključnih bezbednosne tehnologije
(1) brzo hlađenje tehnologija nakon kotrlja srednje tanjir, usvojiti međunarodne napredne visoke gustine lulu linijski rashladni uređaj, poboljšati srednje i teške tanjir za proizvodnju koristi kontrolu, prevrnuo i kontrolišu se ohladila tehnika za proizvodnju specijalne čelične tanjir i poboljša mehanička svojstva čelika
(2) bar proizvodnju do pod kontrolom kotrljaju i kontrolisanog hlađenja tehnologija je realizovan kroz je posebno dizajniran za hlađenje rekove i jedinicama kotrljaju temperaturu pod kontrolom kotrlja, unapređivanja baru snagu i čvrstinu. (3) Hladno-valjane, toplo uvijene, tanjir spljoštenost kontrolu tehnologije, uključujući: dizajn i optimizacija roll profil; za otkrivanje oblika Online striptiz, znak prepoznavanja i profil evaluacija; oblik postavili, feedforward, strategija za kontrolu povratne informacije i matematički modeli.
(4) Hidraulični AGC tehnologije, pomoću visokih performansi sistema Hidraulični APC i AGC kontrolu, ima tu prednost brza reakcija, visoku preciznost, suprotstavlja električni AGC je postao novi rolling mlin i transformacija tehnologije po izboru.
(5) dvostruki stend storniranje hladnog rolling mlin opremu i tehnologiju, tehnologiju koja je zasnovana na kotrljaju striptiz čelične materijale, specifikacije i uslovi za proizvodnju da biste izabrali različite kotrljanje propusnice, mlin na slobodi u okviru fleksibilan stil, veličinu i volumen promene, proizvoda sa visoku preciznost, preciznost striptiz čelika i obojenih metala folije može da se razvije. (6) vrela prevrnuo opremu za proizvodnju čeličnih uska traka i tehnologija, bliže Strip u proces i opreme za hlađenje i horizontalne coiler zameni petlja oscilator ili premestiti vertikalne stenjanja pre grub prema mlin, visokog pritiska vode descaling, striptiz površinski kvalitet i performanse znatno se poboljšala, volumeni se povećao, do 1-2 tona. (7) na osnovu obrada slika površinskog na mreži za otkrivanje sistema, linija je Shang proizvoda površine slike, kroz sliku obrada i režim prepoznavanja algoritam na fotografiju za sistem sa kolekcijom CCD kamera u realnom vremenu analize i prerade, da otkrivanje proizvoda površine da li postoji sa manama, i dobija nedostatke u veličinu, i delove, i tip i razred, informacije, postigle su onlajn procjena i kontrola proizvoda površinski kvalitet svrhu.
(8) čeličnih različite razvoj i performanse Optimizacija tehnike, uključujući: uticaj parametara procesa na formability IF čelika; Studiram na ultra velike čvrstoće dobro zrno, čisto čelika; Istraživanje mikro legura (Ti, Nb, v, b) čelika velike čvrstoće.