Dom > Novosti > Sadržaj
Како решити машину за производњу жица у производњи често спуштеног жичног феномена?
Nov 02, 2017

Како решити жичану машину за цртеже у производњи честог феномена ломљене жице?
У процесу производње жице често често стање поломљене жице углавном изазива следећи фактори:
1. Машина за израду цртежа у непрекидној производњи ће се догодити због нормалног хабања и вибрације цртежа из подручја за одређивање величине.
2. Због квалитета различитих шипки. У процесу производње, бар се неправилно појављује у квалитетним недостацима, што чини жицу у деформацији цртања разним непредвидивим напетостима. Ова ситуација се јавља када је штап добро.
3. Пошто производња жаришне струје није константна, струја изненада висока, жица у процесу жарења је извучена или изненадни високоустановљени осигурач.
Решење горе наведене ситуације: у производњи пре производње шипки да изврши потпуно самотестирање, благовремено откривање недостатака квалитета штапа, према различитим временским ситуацијама како би пронашли одговарајуће контрамерне мере или смањили брзину извлачења машине , или Овај одељак је неисправан. Производња се константно посматра приликом цртања струје жарења је нормална, нарочито на почетку времена, с посебном пажњом на промјену струје жарења, у складу са промјенама брзине линије да би се прилагодила величина жаришне струје, тако да полагање струје полако са линијом повећања брзине и повећања, како би се осигурало нормалан рад опреме за цртање.
Механички уређај који може пружити врло тачну и глатку линијску брзину је похвалан, а машина за цртање је један од таквих уређаја, систем за захтјеве контроле брзине је врло висок.
Цео систем је сложенији, опрема за контролу захтева координацију између различитих мотора. Систем користи четири сервомотора, може у потпуности задовољити интеракцију у реалном времену између података. Да би се обезбедило да страна стазе у складу са алгоритамском страном линије захтева линију жице може се брзо израчунати. Пуна употреба серво унутрашње функције фирмвера, израчуната самим погоном, у великој мери изостављају традиционалну позицију управљачке линије система за цртање жице за израчунавање укупног времена. А затим пошаљите упутства на диск како бисте осигурали да линија линије минимизира кашњење кроз контролер.
Обично се машина за цртање увек користи за дугорочну употребу шаблона за цртање, због свог рада када зид из калупа увек буде другачија жица јаке ерозије и трења, обично узрокује мало хабања, обично на улазу у материјал формирање малог дента. Ако постоји жлебни прстен жице, убрзати хабање шаблона, ако не и правовремена поправка, губитак ће се наставити повећавати, а затим ће знатно повећати тежину поправке, озбиљне речи ће учинити прстен жлебове дубље пукотине, Потпуно прекинути сломљени отпад.
Да би се избегла ова ситуација, оператор мора бити заснован на свакодневном раду са финим искуством, за опрему за жичаре за цртање, сет рутинског одржавања стандардног стандарда. Током рада, након што се шаблон има благи трошак да би се правовремено полирало, тако да се шаблон може вратити у кратком временском периоду у првобитно стање полирања, а његова величина рупе неће имати много промјена.
Може бити равна машина за цртање за производњу радних производа, конкретно говорећи, углавном је пролећна челична жица, жичана жичана жица, жица од жице, жица од жице, алуминијумска жица, преднапрегнута челична жица и црево. Поред тога, то може бити и користи се за вучу жице и жице за заваривање.