Dom > Novosti > Sadržaj
Графит умријети у антиоксидантима како би продужио употребу времена
Sep 11, 2017

Графит умријети у антиоксидантима како би продужио употребу времена
Графит умријети у антиоксидантима, на површини плесни како би се формирао антиоксидативни филм, може ефикасно продужити употребу времена. Електронски синтеровани графитни умиваоник, ексотермно заваривање графитних умиваоника и тако даље кроз антиоксидантну импрегнацију, ефикасно побољшавају отпорност на оксидацију.
1, у зависности од величине Грапхите Дие за припрему величине резервоара. Танк за дипање се може направити у складу са стварним условима са различитим материјалима, али мора имати анти-киселу корозију, добро заптивање, не може бити течност за инфилтрацију, са одређеном тврдоћу, издржљивошћу и добрим материјалом.
2, у зависности од величине резервоара, треба да се умањи у величини Грапхите Дие, уроњеног у одређену количину Грапхите Дие у антиоксидациону потапајућу течност, општу течност за попуњавање која покрива Грапхите Дие око 10 цм.
3, на собној температури, атмосферски притисак под електронским синтерираним графитом умијешем у импрегнантни слој графитне тијесто пола сата или тако. Ако вам је потребно побољшати антиоксидативни ефекат, помоћу вакуумске импрегнације можете више да направите импрегнацију за Грапхите Дие пенетрирати у порезе Грапхите Дие. Вакумска импрегнација захтева уређај за импрегнацију вакуума.
4, импрегнирано електронско синтеровано графитно умјетно дијете, егзотермно заваривање графитна умјетница на добро мјесто за вентилацију природне сухе 2 до 3 дана или тако се може користити.
5, ако је потребно да се бавите количином графита Дие је релативно мала, можете користити метод четкања, тако да вам није потребно користити слот, не морате заливати пуно течности за брисање. Потребно је само графит анти-оксидант ротор на површини графитног ротоја равномерно четкати 2 до 3 пута, обратите пажњу на четкицу кад спорите што је више могуће, тако да се инфилтрација течности у потпуности претвори у порезе Грапхите Дие.
Ако процес обраде графита умре, ако је правилно третиран топлотом, то ће произвести разне дефекте, што резултира лошим перформансама Грапхите Дие, живот се смањује. Сада, пратимо произвођаче Грапхите Дие да видимо, Графите Дие топлотни третман како би се спречиле дефекти у мерама.
1. Графитна површина са меканим тачкама
Графит Дие топлотна обрада након површине мекане тачке, утиче на отпорност на хабање Графит Дие, Грапхите Дие, како би се смањио радни век.
Мере предострожности: (1) Топлотна обрада графита мора бити уклоњена пре него што се оксид, рђа, гашење одговарајуће заштите графитне површине умаре, покушати користити вакуумску пећ, пећ за сољену и грејање пећнице за заштитну атмосферу. (2) Гитирање калибра Након хлађења, треба изабрати одговарајућу расхладну средину, дуготрајну употребу расхладног медија често филтрирати или редовно замијенити.
2. Графитна топлотна терапија пре сиромашне организације
Графитна Дие финална сфероидизована организација је неуједначена, лопта није савршена, организација има мрежу, траку и ланац карбида, што ће учинити да Грапхите Дие након каљења лако створи пукотине, што резултира укидањем Грапхите Дие.
Мере предострожности: (1) уопштено би требало да буду засноване на условима рада Грапхите Дие, производне серије и перформанси жилавости самих материјала, покушајте да изаберете квалитетан Грапхите Дие челични материјал. (2) ради побољшања процеса ковања или коришћења нормализујућег топлотног третмана, ради елиминисања сировина у мрежи и карбида ланца и неједнакости карбида. (3) не може се фалсификовати сегрегација карбида озбиљно високо угљикохидратни графит Дие челик може бити чврста топлотна терапија. (4) разумна пећ, како би се осигурало да температура калупа пећнице буде уједначена.
3. Графит умријети након густог ткива
Графит Дие каљење након организације груба, озбиљно утиче на механичке особине Грапхите Дие, употреба Грапхите Дие ће бити сломљена, озбиљан утицај на живот Графит Дие.
Мере предострожности: (1) челик треба строго проверити прије складиштења, како би се спријечило конфузија челика. (2) Графитно каљење треба да се изведе пре десног ковања и сфероидизовања жарења како би се обезбедило добро сфероидизовано ткиво. (3) тачан развој спецификација процеса каљења графита, строга контрола температуре гријања и времена држања. (4) Графитна умиваћа у пећи треба загрејати електродом или грејачем како би се одржала одговарајућа растојања.
4. Грапхите Дие производи потискивање црева
Графит Дие у гашењу након пукотине је графитни процес топлотног третмана највећих недостатака, добро ће се обрађивати графитна оловка, тако да производња и економија проузрокују велике губитке.
Мере предострожности: (1) строга контрола инхерентног квалитета графитних сировина. (2) ради побољшања ковања и сфероидизације процеса жарења, елиминисање ретикуларне, траке, карбида ланца, ради побољшања униформности сфероидног ткива. (3) облик комплекса Грапхите Дие треба да се користи азбестним утикачем са навојном рупом, опасним одељцима за завијање и танким зидом и употребом каљења или изотермичног каљења. (4) поправка или обнова графитних умива треба да се жарају или темперирају на високој температури. (5) треба стриктно да контролишу температуру и време гашења како би се спречило прегревање графита и прегоревање. (6) Графит Дие каљење треба да буде благовремено отпуштање, држање времена до пуног, високо легираног комплекса Графит Дие треба бити темпериран 2-3 пута.