Dom > Novosti > Sadržaj
Квантитативна анализа кованика општег процеса
Sep 11, 2017

Анализа квантитативног проналаска општег процеса
Сврха анализе квалитета проналазака је да појасни проблем, идентификује узрок, предузме одговарајуће мјере за стварање Форгингсса који испуњавају техничке стандарде како би задовољили захтјеве дизајна и кориштења производа и развили практичне контра мјере како би спречили сличне недостатке. Појавио се, тако да се квалитет Форгингса стално побољшавао.
С обзиром на то да је Форгингс подвргнут топлотној обради након форгингса, чак и поступак обраде површина и процеса обраде, он се такође ставља у употребу након што су делови направљени. Стога, квалитативна анализа дијелова Форгингс, поред анализе квалитета кованог ковања, након топлотног третмана, површинског третмана, хладне обраде и употребе процеса који се налази у анализи Форгингс-а квалитета проблема. У овом тренутку, у изговору или направљеном на производу, може се појавити и након што је Форгингс потражио неправилан поступак у процесу, употреба неправилног одржавања или неправилног дизајна и селекције изазваног квалитетом проблема, поред Отковци обрађују друге факторе, тако да у полупроизводима, завршеним деловима, употребом комада анализе квалитета, искључиво у искључивању дизајна, селекције, топлотне обраде, површинског третмана, хладног рада и одржавања употребе фактора, може прецизно да изврши квалитет саме форгингс, како би сазнао узроке проблема квалитета са проналаском и поднео мере за побољшање и спречио контрамер.
У стварном раду, за одређивање полупроизвода, готових делова или Форгингсса за неуспјех који је узрок онога што није бизмутна ствар. Можда ће бити лакше анализирати неуспјех полупроизвода или готових дијелова, а анализа неуспјеха или неуспеха Форгингса ће узимати неке проблеме. У анализи ових делова неуспјеха прво треба разумјети искуство кориштења кривичног и производног искуства, односно разумијевати дизајн, избор материјала, хладни процес, врућу умјетничку ситуацију, ситуацију, кориштење одржавања, укључујући услови околине, само након свеобухватног разумијевања горе наведене ситуације и према дислокацији макро микро-топографских особина, ове карактеристике под којим околностима, да ли да произведу карактеристике ових морфолошких услова, и кроз материјалну анализу, механичке особине Анализа, металографска анализа, заједно са електронском микроскопијом, електронском сондом и неким другим напредним средствима, са свим аспектима стручног учења, комуникације, анализе, у складу са процедурама анализе неуспеха да би се произвеле грешке у стварним узроцима неуспјеха, и може знати да ли је узрок неуспеха проблема са квалитетом Форгингс.
Проблеми са квалитетом калција настају на много начина. Кроз макроскопску и микроскопску анализу Форгингс-а, понекад се врши и симулациони тест како би се утврдило да ли је проблем квалитета изазван сам процесом Форгингс-а или другим факторима (као што су сировине, топлотна обрада, процес сарађивања или тестирања сопствене грешке итд.); процес Форгингс није разумно или несавршена процесна дисциплина није строго озбиљна имплементација процеса, која тек након завршне анализе студије може бити извршена након закључка.
С обзиром на то да проблеми квалитета компаније Форгингсс укључују квалитет видеа и унутрашње проблеме са квалитетом, а вероватно ће бити повезани различити проблеми, фокус анализе треба бити свеобухватан, узимајући у обзир везу између Форгингсс и механичких особина, Форгингс дефецтс властити узајамни утицај.
Стога, посао анализе квалитете Форгингс може се подијелити на фазу истраге на терену, експерименталне анализе и фазе анализе, изнети мјере за рјешавање и спречавање контрамера. Прије имплементације ових фаза рада, препоручљиво је израдити план имплементације који укључује рад који ће се обавити у ове три фазе. Ова изведба се може допунити и модификовати у току имплементације. Провођење имплементације програма је анализа великог комплекса Форгингс и употреба комада проблема са квалитетом важан дио.
У фази испитивања на терену, углавном ради испитивања употребе сировина, квалитета материјала, хемијског састава, спецификација материјала, обезбеђивања материјала о резултатима испитивања, у биљку поново тестирају различите физичке и хемијске процесе и резултате теста перформанси процеса, и чак проверити технологију топљења и обраде сировине. Истовремено би требао истражити и поступак Форгингс, укључујући Форгингсс треба користити за материјал, спецификације, технологију сечења, отковци гријања ковани и коначне температуре калцијума, употреба опреме Форгингс, опреме за грејање, процеса грејања, ковања, ковања након метод хлађења, припрема процеса топлотне обраде. Ако је потребно, истражити ситуацију оператера и околине и примјену првобитног процеса. За процес праћења и употребе Форгингса, проблеми са дјецом такође требају истражити процес праћења.