Dom > Novosti > Sadržaj
Служба за квалитет обраде облога Обје руке за техничке потребе су веома високе
Oct 11, 2017


Ковани произвођачи након развијања квалитета су сигурно повезани, како би се пронашли добри производни произвођачи Форгингс, што је основни, квалитетан Форгингс и добар сервисни став је веома важан. Произвођачи из форгингс-а желе развити властити бренд. Такође треба почети од овде, а затим се развијају у бренд. Јединствени менаџмент размишљања и производни капацитети су фундаментални за развој произвођача Форгингс, потичу развојне перспективе производа и могу се суочити са проблемима који су нам потребни да би се решили савремена предузећа Форгингс у циљу брзог развоја, често великог броја проблема. Произвођачи отирача треба да узму у обзир квалитет окружења, квалитет обе руке не може да ухвати брз успех. Предузећа за производњу калција треба да наставе да иновирају према сопственом развоју како би се такмичила у пољу.
Благовна обрада поруџбина је први процес производње Форгингс-а, квалитет бљештева од кованог гвожђа је добар или лош, а продуктивност Форгингс-а ће имати значајан утицај на квалитет, перформансе, живот и економске предности Форгингс-а. Технологија обраде бланшуна, прецизност опреме и перформансе одређују квалитет бланко. Ковани одјеци директно утичу на тачност окретања, а окретање квалитета брушења такође утиче на тачност и ефикасност млевења. Због тога одабир блиставица Форгингс у целој процесној преради игра веома важну улогу, Форгингс груб избор селекције, требао би задовољити захтјеве кориштења просторије, што је више могуће смањити производне трошкове, тако да производи на тржишту са конкурентност. Следећи је принцип избора бљештева за слагање, следеће:
1. Принцип процеса:
Отковци употреба захтева од празног облика одређује карактеристике разних различитих захтјева и карактеристика облика, формирање одговарајућих захтјева процеса формирања. Захтјеви за употребу Форгингсс-а укључени су у захтеве спољашњег квалитета, као што су њихов облик, величина, прецизност обраде, храпавост површине и унутрашњи захтеви квалитета, као што су хемијски састав, метална структура, механичка својства, физичка својства и хемијска својства. За употребу различитих Форгингсс-а, морате да узмете у обзир карактеристике процеса материјала одљевака (као што су израде одливака, перформансе заваривања итд.) Како бисте утврдили који метод бланко формирања. Истовремено изаберите метод бланшног формирања, али такође узмите у обзир процесабилност процеса обраде. Неки од сложених, тешко користити једну формирајућу методу формирања грубог, неопходно је размотрити могућност комбиновања различитих формирајућих програма, али такође треба размотрити да ли ће ове комбинације утицати на машинску обрадивост.
2. Принципи прилагођавања:
Приликом избора грубих опција формирања, али и узети у обзир принцип прилагодљивости. Оба у складу са структуром облика, величине и услова рада отирача, одаберу да се прилагоде празном програму. На пример, за делове лествичастог вратила, када разлика у пречнику корака није велика, може се користити шипка; ако је разлика велика, примјерено је користити грубе жљебове. Отковци су услови рада различити, избор бланко типа је такође различит.
3. Услови производње да узму у обзир принцип:
Откупци плана формирања плана у складу са условима производње локације да бирају. Услови производње на локацији укључују стварни ниво израде, статус опреме и могућност и економичност терена, али истовремено размишљају о кориштењу напреднијих бланк производних метода због развоја производње. У ту сврху, празно одабирање, компанија би требала анализирати постојеће услове производње, као што су капацитети опреме и технички ниво особља, колико је то могуће кориштење постојећих услова за производњу како би се завршили груби производни задаци. Ако постојећи услови за производњу тешко задовољавају услове, треба размислити о промјенама материјала израде и методу бланко формирања, али и путем оутсоурцинга или оутсоурцинга.
4. Економски принципи:
Принцип економије је да се трошкови производних материјала, потрошње енергије, плата и остали трошкови најниже изговарају. Приликом избора празног типа Форгингс и специфичних производних метода, требало би да задовоље захтеве коришћења делова под претпоставком више програма предизбора за економско поређење, од укупног избора ниске цене програма. Генерално, избор бланко типова и производних метода треба да буду грубе величине, облик и завршни делови што је могуће ближе, чиме се смањује обрада маргине, побољшава употреба материјала и смањује обим посла обраде. Али што је прецизније груб, теже је произвести, то је већи трошак.