Dom > Novosti > Sadržaj
Пронађено је како се третира топлотна обрада откопчавања са прегревањем
Nov 02, 2017

Отопљавање топлоте откривено је како се бавити прегревањем
Отковци у топлотном третману, када је пећ нађена прегрејањем, може од температуре прегријавања до нестанка температуре пожара (око 500 ~ 550 ℃) одмах да се поново загреје до потребне температуре жарења. Изгуби прегријавање постројења Форгингс, исправна спецификација се може користити за нормализацију или жарење ради поновног пречишћавања зрна. Прегревање није озбиљан Форгингс, може се користити нормализацију; и већи Форгингс може се користити двоструко нормализирати (Ац3 +50 ~ 70 ℃). Фабрика кованика за прегријавање озбиљнијих отковака, може се користити за друго нормализирање, први Ац3 +100 ~ 150 ℃; други Ац3 +30 ~ 50 ℃. Да би се спречило прегревање, нарочито је важно, што захтијева одговарајућу температуру гријања и вријеме гријања и држања, строго и правилно извршавање спецификација грејања.
Постројења за ковање треба одмах провјерити инструмент за контролу температуре, исправну уградњу термоелемента, како би се избјегла температура грејања превисока. Када је температура гријања фарбања висока у близини метала која почиње да расхлађује температуру, овај пут не само да је зрно груба, већ и да се аустенитна граница зрна топи озбиљно оксидацијом и саставом ниске топлотне топлоте, уништава међусобне односе између зрна, па тај отпад од Форгингса, овај феномен се зове горење. Постројење Форгингс емитује варнице од челика током процеса загревања и примећује да је ткиво утопило или оксидовало феномене дуж границе зрна, где је чврстоћа изузетно ниска и више није доступна. За спаљивање комада не може се отклонити, може се искључити.
Спаљено ткиво погоршава перформансе Форгингса и склони му пуцању. Према томе, није дозвољено загријавање грешака. Због тога је неопходно стриктно спречити паљење гвожђа током термичке обраде. Каширање прегријавања и прегревања изазвано је температуром грејања превисока, предострожност је да се развије одговарајућа температура грејања; често проверавајте инструмент, како бисте избегли неправилност изазвана прегревањем и прегоревањем.
Биљке од ковацева у производњи механичких својстава и захтјева површинске тврдоће великих одливака, након што су одгулци груби, а затим угашени и побољшани топлотни третман или површинско отврдњавање. У термичкој обради постројења Форгингс, услед брзих промена температуре, ствараће се велики температурни стрес. Пошто фазна транзиција такође производи стрес ткива, а преостали напон одљевака је надвишен, напон затезања композита ће произвести разне облике пуцања и пуцања ако пређе већу затезну чврстоћу материјала и не постоји пластична деформацијска релаксација. Као што су отворе лонгитудиналне, попречне, површинске и средишње пукотине, пукотина на површини и пилинг површина. Због великих величина великих Форгингс, дистрибуција температуре грејања и хлађења није униформна, процес фазне транзиције је сложен и резидуални притисак је велики, а постоје разне макроскопске и микроскопске дефекте, слаба пластичност и ниска чврстоћа, која може погоршати иницијацију пукотина Са проширењем процеса, често формирањем непосредног или одложеног оштећења пуцања, па чак и пуцања и природног раздвајања итд., што доводи до економских губитака постројења Форгингс.
Отковци за хлађење су отворе од коначне температуре Форгингс до хлађења на собној температури. Режим хлађења неправилног избора, може бити због прекомерних стресних пукотина, формирање ретикуларних карбида и бијелих тачака утиче на квалитет производа, па чак и на отпад одлива.
1, хлађење млазом. Користите вентилатора вјетра из цијеви за воду из воде прскане на одљевима приликом хлађења.
2, ваздушно хлађен. Отковци се хладе дувањем.
3, ваздушно хлађење. Отковци су равномерно постављени на тлу да се хладе у мирном ваздуху. Пазите да га не стављате на влажну тло или металну плочу и немојте стављати место на коме можете да га напуните како бисте спречили локално хлађење отапања узрокованих недостацима.