Dom > Novosti > Sadržaj
Одржавање машина за цртање
Jun 15, 2017

Одржавање машине за цртање

1, Клинасти ремен треба да буде исте дужине, у кутију мењача, еластично одговарајуће, затегните клин за вијак, покривајте поклопац.

2, ако опрема није дугорочно паркирање, да се прекине снабдевање, све чишћење чистити, подмазивање уља, вретена и резервоара уља.

3, резервоар са 46 # хидрауличким уљима, једном на шест месеци за замену и чишћење резервоара за гориво, филтер једном месечно чишћење, мењање уља након два или три дана чишћења.

4, жица машина за чишћење део опреме, лежајева, куглица, осовине и рукава и цилиндра, једном недељно, током употребе прегревања или ненормалне буке треба одмах проверити.

5, као што је преоптерећење и топлотно релејање узроковано паркирањем, потребно је притиснути дугме за ресетовање термичког релеја, може наставити рад.

6, АЦ контактор сваких шест месеци да се једном провери, опрема која се користи једном годишње одржавање.

7, Машина за цртање редовно провјеравајте дијелове за цртање, као што су лежајеви, уљни заптивачи, итд., Које се могу одмах замијенити.

8, сваки дан мора додирнути провјеру канала машине за жице једном, и озбиљно направити рекордер за додир.

9, када се пречник сечива Д, пречник контејнера 3,4-3,9Д, оставља од висине земље од 0,5-0,7Д, висина утовара од 2,4-3Д, може постићи добар дисперзиони ефекат.

10, колона и миксера за редовно додавање мазива, генерално пуњење једном у свакој класи.

11, са времена на време инспекција В-појаса.

Спреман пре вожње

1, проверите да ли је ниво уља у Дравинг Мацхине подигнут на наведену локацију, а ниско треба додати на одређени ниво уља, високо треба ставити на одређену локацију.

2, проверите еластичност клинастог каиша.

3, ручни точак за померање точкова треба да буде флексибилан, без звука трења.

4, проверите да ли су причвршћивачи лабави и заптивни дијелови феномена цурења.

5, отворите главну машину за цртеж мотора, проверите да ли је ротација опреме у истом смеру која је наведена од стране уређаја.

6, да бисте потврдили претходно проверите рад пре него што возе.

Погон

1, радно коло смештено у средиште контејнера за цртеж, притисните дугме за падање, до најниже позиције или жељене позиције.

2, две ручице морају бити закључане пре вожње.

3, отворите главни мотор, према операцији потребно је притиснути дугме,

4, процес рада увек треба обратити пажњу на струју, као што је операција преоптерећења, треба зауставити разлоге за инспекцију, предузимати мере за наставак рада машине за цртање.

паркинг

1, прво зауставите главни мотор тако да сви зауставе ротацију радног кола.

2, отворите дугме за увлачење жице, тако да се радно коло вретена подигне на горњи контејнер, чишћење радног кола