Dom > Novosti > Sadržaj
Дневно одржавање елемената континуираног лијевања
Jul 31, 2017

Дневно одржавање елемената континуираног лијевања
Када користимо Машину за континуирану ливење, неопходно је одржавати. Прво, ми увек измеримо величину готовог производа. Проверите да ли је величина у складу са стандардом. Ако величина постане већа, матрица од цистерне се прегледа за хабање и, ако се она заиста носи, мора се заменити како би се осигурало да је готов производ квалификован. Након редовног прегледа кутије за цртање, углавном посматрање количине праха за вучу није довољно, ако нема довољно феномена, квалитет жице ће имати утјецај на површину.
Било да се ради о нормалном раду машине за континуирану ливење, дужину трајања трајне машине за ливење, то нису само квалитет процеса производње, а однос између дневног одржавања је такође нераздвојив. За машину за континуирану ливење, дневно одржавање не треба занемарити, замена делова и подмазивање су веома важни, јер ће машина за континуирану ливење у процесу рада постојати феномен скалирања и офф-оксидације Ако кожа се не очисти, она ће директно ући у лежајеве и ваљак, тако да је потреба за честим сивим положајем очистити како би се обезбедило несметано покретање делова. У целокупном лијевцу локација гравуре је веома важна, а само је употреба калупа стандардна за обраду и производњу стандардног готовог производа, али и потребу за редовним прегледом пречника проводника жице, како би се обезбедила прерада производа су квалификовани производи.
Механички уређај који може да обезбеди веома тачну и глатку линијску брзину је похвалан, а то је један од таквих уређаја чији је систем веома захтеван за контролу брзине.
Цео систем је сложенији, опрема за контролу захтева координацију између различитих мотора. Систем користи четири сервомоторна контрола, у потпуности задовољава интеракцију у реалном времену између података. Како би се осигурало да се страна стазе према алгоритму са стране линије захтијева да се линија жице може брзо израчунати. Потпуна употреба серво унутрашњег фирмваре-а, израчуната самим погоном, у великој мери је изоставила традиционалну позицију управљачке линије за израчунавање укупног времена. А затим пошаљите упутства на диск како бисте осигурали да линија линије минимизира кашњење кроз контролер.
Машина за континуирану ливење може се користити за 100.000 долара које можете купити, али сада велики број трошкова за набавку стројева за производњу жица произвођачи троше 340.000 долара из иностранства за куповину зеленог честитача. Сада изгледа да штеди енергију, све више и више заштите животне средине, очување енергије и заштита животне средине постала је неизбјежна друштвена одговорност, а развој бизниса не би требао само гледати на фронт, а заштита енергије и заштита животне средине такођер ће створити користи. Подразумева се да ако користите вијке за обраду вретена, потрошите готово пола килограма боје месечно. Главни састојак праха цртања је креч, креч је нагнут прашином, а нови тип машине за вучу жице не може произвести ни прашак за повлачење. Прикупите новац како бисте уштедели новац и смањили загађење прашине, зашто то не учините. Производња вијака сваког мјесеца захтијева воду, производе за чишћење, производњу великих количина индустријске отпадне воде, канализацију која садржи хемијске супстанце као што су киселине, базе и метали, ако емисије могу изазвати озбиљно загађење околине. Дакле, поставити велики и мали канал за пречишћавање отпадних вода, опрему за пречишћавање отпадних вода како се ријешити отпадним отпадним водама у воду, а затим увести у производњу производњу, филтрирати нечистоће у третману отпадних вода, пакирању и продаји рециклаже компаније за рециклажу отпада. Комбиновање горе наведених објеката и објеката има пуно примјера ових мјера у повољном друштвеном окружењу.