Dom > Novosti > Sadržaj
Технологија континуираног лијевања за побољшање и побољшање напредне језгре технологије
Aug 09, 2017

Технологија континуираног лијевања за побољшање и побољшање напредне језгре технологије
Недавно у организацији Кинеског металуршког друштва за челичну индустрију континуираног ливења, Кина Тешки истраживачки институт, у сарадњи са технологијом за обраду опреме за 2013. годину, научним напретком и финим академским семинаром, привукли су и симпатије учесника. Уобичајено се верује да је ово актуелна Кинеова технологија континуалног ливења, иновације технологије и развој главних циљева, али и реструктурирање челичне индустрије, надоградња кључне линије производа.
Након уласка у 21. век, Кина технологија континуалног ливења је значајно побољшана: плоча је развијена до равног лука типа. Континуално ливење Моделом водио строј, квадратна, округла, зерп машина за континуирану ливење. Развијен је за лучне оријентиране моделе; у техничким аспектима развијати како би се ријешио квалитет гредице у сврху калибрације хидрауличних вибрација и друге не-синусоидне вибрационе технологије до динамичког меког смањења технологије унутрашње контроле квалитета плоче, калуп из калупа као центар експертски систем плесни за динамичку контролу хладне воде као представник система за хлађење плоча. Дизајн и производња опреме за сталну ливење, управљање производњом фабрике сталних ливења, разлагање и контрола индекса стабилности производног процеса, успостављање и јачање иновативног концепта, у потпуности су приказани на брзом технолошком нивоу Узнесење. Истовремено, технологија континуираног лијевања близу технологије је такође била добра промоција и примена.
На тренутном тржишту челика постаје засићено, знатан пад ефикасности пословања, лоши токови средстава у контексту опреме за континуирану ливење, компримирана је размјера развоја простора. Како би требала ићи будућност континуиране технологије ливења опреме? У том смислу, Ианг Ладао је прецизно развијање производа континуираног ливења машина основ за научне и технолошке иновације, али и будућност опреме за сталну ливење, дугорочни развојни правац.
Опрема континуалног ливења, како подржати иновацију технологије опреме за континуиране ливење? Јанг Ладао је одговорио: "У принципу, кроз побољшање да ојачамо осећај квалитета, успоставимо фини концепт, са стратешког становишта чврсто успоставља" квалитет преживљавања "концепта, квалитет циљева је у пракси.
Пре свега, целокупан дизајн уређаја који ће постићи побољшање. Због тога што је укупни дизајн први корак у дизајну континуиране ливне машине, основни пројекат. Као што је производни процес, укупна техничка конфигурација, конфигурација опреме и многа друга питања у укупном дизајну треба прво ријешити. На примјер, дизајн ваљка је срж целокупног дизајна, тако да ће технологија континуалног ливења постројења бити пречишћена дизајном ваљака на детаљније, прецизније аспекте размишљања. Дизајн ваљка је систематски пројекат, узимајући у обзир мноштво фактора, укључујући размишљање о цикличним флуктуацијама површина плоче, оптимизирати коначну тачку исправљања пред Цонтинуоус Цастинг Мацхине изван дужине лука. Леп дизајн је заправо процес дизајна оптимизације ваљкастог рола.
Друго, ради побољшања нивоа производње, побољшања квалитета опреме. То је зато што је конструкција заваривачке опреме за континуално ливење релативно велика, производња, инсталација, прецизност мерења су већи. Производна предузећа за производњу треба да ојачају техничку обуку различитих врста особља и свеобухватну обуку о квалитету, строго у складу са дизајнерским цртежима и дизајном и производњом технологије обраде; да створимо неопходне услове тестирања и тестирања, фабрику опреме, придржавамо се различитих тестова и свеобухватног тестирања перформанси, у строгој сагласности са дизајнерским цртежима и радним прегледом рада фабрике, добар производни процес последње препреке; побољшати свеукупни квалитет менаџера, успостављање различитих система управљања предузећима, јасне одговорности за посао, строге управљачке процедуре, тако да производна предузећа буду фино, модерна.