Dom > Novosti > Sadržaj
Одржавање континуиране ливне машине
Jun 15, 2017

Одржавање континуалног ливења

Тренутно се машина за континуирану ливење обично заварује на базу, директно на опрему на терену може бити, корисницима није потребно инсталирати, врло згодан. Главне мере одржавања и одржавања су следеће:

1, делови за подмазивање увек треба да попуњавају уље, мазива за пуњење горива за капљице, а свака класа плус уље не сме бити мања од два пута, у врсту подмазивања сваких двадесет дана у маслац једном, резервоар за уље се подмазује свака три месеца да би се једном заменио.

2, заптивка вратила на зидној плочи, треба да се заснива на употреби хабања, одговарајућег подешавања или замене заптивки.

3, често проверавајте парне цеви и спој, није дозвољено да пропуштају феномен.

4, машина треба да ради шест месеци ради поправке, провери рањиве делове и направи одговарајућу поправку или замену.

5, Машина за непрекидно ливење уграђена након првог чишћења, деконтаминације и чишћења масти против рђе. Проверите тачке подмазивања и убризгате уље за подмазивање (маст).

6, пре вожње проверите степен напона затезне траке, кроз вијке за подешавање како бисте преместили мотор на одговарајућу локацију.

7, провјерите да ли су отпуштени крајеви, парне цијеви, струја и електрична опрема су сигурни. Тип електричног грејања Континуирана ливна машина мора имати уземљив уређај.

8, пре него што тест машина буде чиста просторија у трајању од 10-15 минута, како би се потврдио нормалан рад машине, а затим се пустио у производњу. Обично нова опрема машина (укључујући редуктор) рану употребу буке, да буде временски период за природно смањење.

8, употреба парног грејања у цевовод треба да буде опремљена сигурносним вентилом и мерачем притиска, притисак паре не прелази знање о захтевима притиска цилиндра за мешање. 9, мијешање пулпе треба смањити када се користи обрнуто.

10, делови за подмазивање увек треба да попуњавају уље.

11, зидни печат не би требало да има феномен пропуштања сировина.

12, еластичност траке одговарајућа, редовна контрола или замена.

13, парном цеви није дозвољено цурење, машина се затвара када је вентил затворен, и да би се осигурала сигурност сигурносног вентила.