Dom > Novosti > Sadržaj
Машина за континуирано ливење штедње енергије и заштиту животне средине
Sep 20, 2017

Машина за континуирано ливење штеди енергију и заштити животне средине
Са индустријализацијом, процес урбанизације како би се убрзао брзо ширење моторних возила, кинески квалитет ваздуха у ваздуху суочава се са изазовима без преседана, а временски услови мраза узроковани високим феноменом постају у центру пажње јавности. Заштита енергије и заштита животне средине је национална политика Кине наведена као фокус развоја пута, више пута наглашава разлог или због континуираног недостатка енергије у Кини, брутална стварност нас стално позива на сваку производну линију произвођачи, морали су да се опрезно развијају континуирану машину за ливење. Постепено исцрпљивање ресурса, енергетски сектор, напетост напајања, погоршано окружење, ове реалности су јасно постављене испред сваког од нас, а свако од њих сами покушава да смањи загађење животне средине, узимати енергију Заштита животне средине, енергетска ефикасност и ефикасност је главна тема будућег развоја Машине за континуирану ливење, једини начин да се развој Машине за континуирану ливење иде даље. За тренутни ваљак у отпадној води ваљци, прашина и бука, иако су се знатно побољшали, али они и велики међународни произвођачи челика, кинеска индустрија челика сусрела се и са неким проблемима, производња и раст продаје су и даље велики јаз, Али са великим правцем, више ће бити напора. Машина за континуално ливење одговара брзини преноса. Машина за континуално ливење може у великој мјери уштедјети воду, чувајући гас до челичне грејне пећи, а грејни капацитет на сат може досећи 10 тона на сат. Чим је могуће да се посвети имплементацији пословног плана ваљане масе из целокупног погледа на свеукупне предности су значајне. Машина за континуално ливење може у великој мери смањити ручне операције, гредице са водом за хлађење воде, као и размотрити да ли европска челична индустрија може обезбедити више слободних вода за чишћење емисија угљен-диоксида, а затим се пумпа за филтрирање нове површине воде. Ово ће решити само проблем равнотеже отпадних вода, опоравак гредице у прању оксида, падавине и због довољне количине воде како би се осигурало да процес ваљања потрошње воде побољшава континуални поступак континуираног лијевања ваљане машине и ефикасност котрљања.
Безбедност производње је прва забринутост произвођача проблема, јер квалитет и ефикасност цртежа директно утичу на произвођаче процеса и да ли прихватање купца, играју сјајан однос, а затим континуирана машина за лијевање у производном процесу до решити проблем како ријешити и уштедјети вријеме и може га ефикасно ријешити? Ево неколико ствари које можете често срести у производњи континуиране ливне машине.
Као континуирана производња бакарне континуиране ливне машине, брзина цртања постепено неће бити синхронизована са жарењем, што ће учинити жицу цртом када је брзина спора и спора када се промјер прекинутих, неправилних промјена. Разлози за овај феномен су следећи:
1. Напетост на резервоару је нестабилна. Употреба ваздушног притиска у производној радионици може бити већа, што ће узроковати притисак континуалне ливне машине када је мали, који такође чини напетост танкера константним, а пошто је брзина линије константна, тако да цртеж сила затезања је такође не-константна вредност, која може проузроковати одступање од промене монофиламента не може се прецизно контролисати.
2. Бакарна жица се трепери на точкић за затезање. Ово омогућава бакрену жицу да се жари у слободном стању, када је густина текуће струје велика и мала, а јачина бакарне жице са већом брзином релативно је ниска, па је вероватно да ће бакарна жица пожар на точкић за затезање, тако да је површина континуиране ливне машине бакарна жица због улоге искре и неуједначеног пречника.
3. Носите због дуготрајне употребе главног мењача мотора. Ово може учинити брзину цртања фиксне брзине и брзине вуче и брзина линије се не поклапа, чиме се формира монофиламент танке.
Решење: танкер за добро подмазивање, како би се избјегао брзи рад на линији узрокованог обрнутим трењем, а затим и повлачењем линије; подесите напетост линије, тако да се процес цртања увек налази близу жарења за жарење; Како би се осигурало да се челични прстен од жарења не пропушта, како би се избегло површина челичног прстена узрокованог дефектом нестабилности жарнуте струје. Опоравак машине за непрекидно ливење у складу са стварним положајем машине за континуирану ливење: Подесите брзину точкова у складу са принципом цртежа тако да брзина точења точкова / константне брзине точкова точка = коефицијент фронталног клизања × пречник брзине точка / пречник точак за затезање, познат је пречник течног точка и може се мерити брзина точкова точкова и точкића за затезање. Према томе, може се добити коефицијент фронталног клизања, а машина за континуално ливење може се поновити помоћу коефицијента клизања. Да би испунили захтеве.