Dom > Novosti > Sadržaj
Kontinuirani Casting i Rolling mlin procesa procesa dobijanja čelika i kontinuirani Casting koordinaciju poteškoće i poboljšanje procesa
Jan 07, 2017

Prema različitim načinima iz Roling, kontinuirani kasting i rolling Mil je poznat po svoju visoku efikasnost, niskom potrošnjom energije.
1, posle rastapanjem škarta čelik kutlaиom prenosom prema liftu udaljenost, temperatura za određivanje temperature od istopljenog čelika u radionici. Izbegavajte rastopljenog čelika posle pada temperature prebrzo, koji vode u na Kaster kada slaganja i viskozne fenomena, što je dovelo do usporiti protok topljeni čelik, ozbiljno utiče na proizvodnih kapaciteta.
2, temperatura napolju je nisko, topljeni čelik temperatura pada ubrzano, uz smanjenje niske temperature. Da biste rešili ovaj problem, koristite varjače vrsta izolacije, održavanje temperature od rastopljenog čelika da osigura rastopljenog čelika u kontinuirani casting mašine se ne pojavljuju krut.
3, kontinuirani Kaster KONAK kontinuirani livenje poteškoća, možete izvršiti na spoljni kiseonika duva toplo, tako da je Kaster mora da ispuni andquot; prvi kasting, posle kiseonika blowingandquot; zahtevima. U međuvremenu, sprej hlađenje za hlađenje vode za KONAK, odseиe u maltretiraš mil.
Iznad opisuje na kontinuirani kasting i rolling mlin Topi i kontinuirani livenje neka poboljšanja u emisiji sinergiju, verujem da da efekte kontinuirani kasting i rolling mlin će biti bolji.