Dom > Novosti > Sadržaj
Класификација Цастер-а
May 27, 2017

Машина за континуирану ливење Класификација машине за континуално ливење Високо температурни стаљени челик континуирано одливен у одређени облик попречног пресека, а одређена величина процеса производње плоче се назива континуално ливени челик. Опрема која је потребна за завршетак овог процеса назива се опрема за континуално ливење. Интеграција галванизације и електроформирања челичне опреме, опреме за кантине са континуалним ливењем, опреме за резање, опреме за сакупљање и транспортовање ингота представљају опрему за континуално ливење челичних делова челика, која је позната као машина за континуално ливење. Класификација: Цастер се може класификовати у различитим облицима. Према структурном облику цастера може се подијелити на вертикалну машину за континуално ливење, вертикалну савијену ливаду, машину за континуално ливење са лијевим профилом, машину за континуирано лијевање, овалну машину за континуално ливење са више радијуса и хоризонталну машину за континуално ливење. Последњих година, са развојем технологије континуалног ливења, али такође је извршио и токовско точење, нарочито танко испитивање слабе плоче.

Машина за непрекидно ливење Ако се разликује дужина и облик делова који се врши од стране машине за континуално ливење, машина за континуално ливење може се подијелити на плоче, цистерне, гредице, ливне цијеви, машине за континуирано ливење и танке плоче . У гредицастом гвождју такође се налази правокутни гредер, обично одливни дио или еквивалентни попречни пресјек већи од 200 × 200мм греда се зове гредица, попречни пресек или еквивалентни попречни пресек мањег од 160 × 160 мм гредице названом гредице, Дебљина однос већи од 3 правоугаоне празнине назива се плоча. Ако машина за континуално ливење у уобичајеном удјелу стаљеног челика може бити постављена испод броја жлијебице да би се разликовала, може се подијелити на једно, двоструко или вишекратно стално ливење

Опрема за континуирану ливење углавном обухвата грамофон и бушилицу - тундисх - уређај за резање влаге - вибрацијски плесни и калуп за калупе - вентилатор (0 сегмент, вертикални одсек, одсек савијања, одсек лука, равно, хоризонтално) - опрема за резање плоча машина) - машине за дебраење.

Експанзија: Опрема за континуално ливење пре синтеровања, опрема за гвожђе и опрема за израду челика.

Опрема за синтеровање се углавном користи за производњу сировина за растопљено гвожђе, подијељено на синтеровање и пелетирање. У овом тренутку, више од 90% светске синтероване руде произведе машине за синтеровање усана у прашину.

Машина за непрекидно ливење Машина за гвожђе која се користи за стварање врућег метала, струја је углавном гвожђа од високих пећи, друга има метод директног редуковања и метод смањења топљења.

Опрема за производњу челика која се користи за производњу стаљеног челика, производњу челика је претежно метода за производњу челика за производњу кисеоника, поред методе израде челичних челичних пећи. Након што се поступак континуалног ливења окреће, главни процес је пећ за грејање - груба ваљаоница - млин за завршну обраду - уређај за брзо хлађење - машина за вруће равнање - расхладни кревет - машина за равнање са хладном струјом - билатерални смицање - резање дужине, а затим и са монтажне линије .