Dom > Novosti > Sadržaj
Карактеристике одржавања електричних ролних и електричних ролних мотора
Oct 20, 2017

Карактеристике електричног ролера и електричног одржавања ролетног мотора
(1) производни процес треба транспортовати према природи материјала, благовремено чишћење, како би дијелови транспортера били чисти.
(2) електрични ваљак увредити годину дана за замјену уља, пронашао феномен цурења, треба провјерити мјесто заптивања и замијенити заптивач за уље.
(3) Под нормалним околностима, електрични ваљци се поправљају сваке године. Као што следи: кроз Ваљак са леве стране поклопца на отворима за уље до Ролера од чишћења уља.
Неконвенционалне Роллер транспортер функције:
1, Роллер транспортер за све врсте кутија, торби, тацних и других делова испоруке, расутог материјала, ситних предмета или неправилних предмета који се стављају на испоруку траке или доставне кутије.
2, Роллер транспортер може да испоручи велики део тежине материјала или носи веће ударе.
3, структура у различитим облицима, Роллер транспортер може подијелити на погон погон Роллер и нема ваљка ваљка, према распореду се може подијелити на хоризонтални транспортер Роллер линије, нагибни транспортер Роллер и окрените Роллер линију. Али и према захтевима купаца посебан дизајн који задовољава различите захтеве различитих купаца.
4, нема снаге Роллер између једноставне транзиције, може се користити више Роллер линија и друга транспортна опрема или авион састављен од сложеног логистичког система за испоруку како би се комплетирао широк спектар потреба процеса.
Дужина Роллера да бира: различита ширина роба треба изабрати за ширину Ролера, под нормалним околностима, "транспорт + 50мм".
Дебљина зида ваљака и избор пречника вратила: према тежини транспортног материјала равномерно распоређеног на контакт Ролера, израчунајте потребну количину сваког ваљка како бисте утврдили дебљину ваљка и пречник вратила.
Ваљкасти материјал и површинска обрада: Према различитим транспортним окружењима, за одређивање Ролера који се користи за материјал и површинску обраду (угљенични челични лим, нерђајући челик, црни или пластични).
Изаберите уградњу Ролера: према специфичним захтевима целокупног транспортера, изаберите инсталацију ваљака: тип опруге, унутрашњу осу вратила, целу равну шипку, рупицу и тако даље.
За конусне ваљке, ширина ваљка и конус варирају у зависности од величине терета и радијуса окретања.
У данашњем брзом развоју науке и технологије, животни стандарди људи су знатно побољшани, економски капацитети су повећани, тежња за материјалом више нагласак на квалитету производа. Успостављањем све више и више индустријских произвођача интензивирана је конкуренција тржишне економије, која захтијева од компанија да побољшају унутрашњу производњу Роллер транспортера како би додатно побољшали квалитету и брзо производњу, како би се брзо заплијенио велики број ресурса тржишта.
Производња далековода за оптимизацију производње различитих елемената, систематична реформа, која садржи за производну линију у биљној ролној транспортерној опреми побољшана. Многе компаније у управљању производњом су као да копирају успјешно искуство предузећа у властити производни модел, тако да предузећа у релативно кратком временском периоду добију ефективан раст. Они воле многе добро финансиране предузећа за куповину великог увоза машина за прераду ротока од поврћа, али резултати који се пронађу за своје пословање нису нужно примењиви. Стога, корисник у производњи далековода ради побољшања времена, морамо одабрати вишегодишњи погон за повртни погон Ролер транспортер машина за производњу и продаја акумулираних произвођача, тако да вам могу помоћи у планирању производних линија и дизајн мора бити више погодан. Истовремено, да бирају ролне транспортер са поврћем са више сертификованих произвођача ваљкастих ваљкастих транспортера, такав механички учинак ролне транспортера је релативно сигуран и поуздан, а остатак је сигуран. Поред тога, корисник треба да размотри да ли произвођач биљних ролера може пружити трајну и ефикасну услугу после продаје.