Dom > Novosti > Sadržaj
Узроци пукотина код обраде графита
Jul 18, 2017Узроци пукотина у процесу обраде графита

Грапхите Дие се може користити за обраду Грапхите Дие. То ће озбиљно утицати на механичке особине Грапхите Дие. Грапхите Дие ће се сломити када се користи, што ће озбиљно утицати на живот графитних умрлих. Дакле, шта узрокује да се Грапхите Дие ојача и разбије? Хајде да погледамо електронске синтеровање произвођача Грапхите Дие.

(1) Челик Грапхите Дие је збуњен и стварна температура каљења је много нижа од температуре каљења графитног материјала (као што је челик ГЦр15 као челика 3Цр2В8В).

(2) пре него што се челик графитног калупа угаси, правилан поступак сферификације се не изводи и сфероидизација није добра.

(3) Графитна температура за гашење пожара је превисока или је време очувања топлоте предуго.

(4) графитна умиваоник се неправилно поставља у пећ и склони прегревању у подручју близу електроде или грејног елемента.

(5) у Грапхите Дие-у са већом променом попречног пресека, параметри каљеног грејања се непрописно селектују и могу се прегријати у тањим дијеловима и оштрим угловима.

Ово је узрок отврдњавања Грапхите Дие. Надам се да ћете нам помоћи да направимо Грапхите Дие. Јие цхенг графит професионално израђује све врсте графитних производа и Грапхите Дие, укључујући електронско синтеровање Грапхите Дие, графит за континуално ливење калупа, усисавање графитних производа и дијамантских графитних производа као што су супериорне перформансе, купци иза њих. Добродошли да се распитамо ако је потребно.

Графит Дие чишћење је кључни процес одржавања и одржавања Грапхите Дие. Будући да графитни калуп који се бави развојем далеко бржи од брзине брзине чишћења графитног калупа, и Грапхите Дие одмах након брзо чишћења и припреме за следећу производњу, ово оставља графитно време за чишћење умножавања. Затим, погледајте Грапхите Дие чишћење.

Напомене за чишћење Грапхите Дие:

Одржавање систематског графитног умирања заснива се на континуитету потреба за одржавањем и операцијама одржавања. Да би се постигао циљ "ефикасности трошкова", чист графит Дие мора обратити пажњу на: израдити детаљан графички графикон за умножавање. Приликом чишћења различитих делова графитне матрице, као што је унутрашње чишћење штампе, брисање дуж ивице, редовно чишћење и чишћење главних делова, поступак чишћења је такође различит.

У графитном дијету би се покренуо циклус и након облога хабања, маркера за обележавање и графитног дијагонала у садржају остатка издувних и вентилационих отвора након појављивања теста, техничко особље може бити преко визуелне контроле како би се утврдило процедура и фреквенција чишћења графитом умјетом. Због тога је веома важно знати циклус графичког дијења сигурног рада и архивирати акумулирану количину и хабање Графитовог умјетника.

Грапхите Дие има одређени радни циклус, а све графитне калупе треба да буду праћене одговарајућим процедурама одржавања и документације циклуса одржавања. Опћенито, стање рада унутрашњег нивоа уља и зупчаника, клизног блока, унутрашњег осовинског осовинца и облога осовине и других покретних дијелова кључ је за осигурање стабилне производње. Други фактори који утичу на производњу укључују контаминацију или блокаду воде за воду и воду, цурење многоструког цурења, рђе и корозије проузроковане цурењем воде или кондензације.