Dom > Novosti > Sadržaj
Не може занемарити одржавање калупа машина
Aug 18, 2017

Не могу занемарити одржавање плочастих машина
Обично се машина за цртање увек користи за дугорочну употребу шаблона за цртање, због свог рада када зид зида увијек буде другачија жица снажне ерозије и трења, обично узрокује мало хабања, обично у материјалу у место где је формирање малог дента. Ако постоји жлебни прстен жице, убрзати хабање шаблона, ако не и правовремена поправка, губитак ће се наставити повећавати, а затим ће знатно повећати тежину поправке, озбиљне речи ће учинити прстен жлебове дубље пукотине, Потпуно прекинути сломљени отпад.
Да би се избегла оваква ситуација, оператор мора бити заснован на свакодневном раду доброг искуства, за опрему за жичаре за цртање, сет рутинских стандарда одржавања. Током рада, након што се предлошак обраћа благим временом, тако да се шаблон може вратити у кратко време у првобитно стање полирања, а његова величина рупе неће имати много промена.
Механички уређај који може да обезбеди врло тачну и глатку линеарну брзину је похвалан, а машина за цртање је једна од таквих уређаја чији је систем веома захтеван за контролу брзине.
Машина за цртање је обично коришћена опрема за обраду, која је комбинација многих прецизних компоненти, уз технички напредак и функционално побољшање, Цртеж машина за поље такође се стално шири. Да би се добио добар ефекат цртања, производни процес мора контролисати његов однос са празном варијаблом, која садржи одређени садржај?
Ако је веза између процеса цртања и контролисане варијабле као основе, онда машина за цртање може бити подијељена на два типа типа контроле, једна је директна индикаторска контрола, индиректна контрола индекса. Такозвана директна контрола индекса односи се на саму контролисану варијаблу која треба да контролише индикаторе процеса; али заправо због различитих ограничења не могу се директно добити, па само индиректна контрола.
Без обзира на коју страну, директно утичу на рад Машине за цртање, па је важан однос између њих недвосмислен. Као корисник нас, такође треба да будемо свесни тога и ојачамо наш фокус на то.
Наравно, да се промени правац промјене, за жичну цртеж машину, најхитније потребе за трансформацијама је његова технологија за уштеду енергије. У утицају механичке функције жичане машине за цртање на основу примене пуно технологије трансформације, али не знам колико је ефикасна?
Тренутно лансирање тржишта жице за производњу цртежа је мало велико, па је потреба за одговарајућом енергијом која штеди енергију, након праве покушаје, утврдила да је највећа карактеристика жичане машине за цртање уштеда енергије 55%; и значајно побољшати трансформатор напајања струјом, може инсталирати више производне опреме.
Друго, брзина жичне машине за вучу за загревање брзине такође је ефикасно побољшана, под истим условима може се извући од 3 до 4 свиле, значајно повећана производња. Поред тога, фабрика је такође смањила трошкове вентилационих трошкова хлађења, побољшала околиш на производном месту.
Машина за цртање се широко користи у индустријским апликацијама, механичкој опреми, у стварном поступку рада, различити корисници за линију захтева су различити, тако да жичана машина за цртање треба бити циљана да се бави. Слиједи ово знање које нам треба објаснити, можете нам помоћи да боље разумемо жичну машину за цртање.
Прва је на третману снежног узорка, што је уопштено за бочне цеви, јер процес има одређени степен тешкоћа, тако да већина одаберу аутоматску цртачку машину. Али и на брзини машине, фреквенцији замаха и слично на боју одредаба, иначе линија је лако задовољавати захтеве; Поред тога, избор материјала за млевење је такође веома критичан, директно утиче на снежни узорак визуелног и осећа утицај на струју. На пример, са чешаљом или најлонским појасом више.