Dom > Izložba > Sadržaj
Značaj kovanja
Jan 07, 2017

Falsifikovanje proizvodnje pokvaren prerađivačke industrije je pružanje prazan jedan od glavnih metoda mašinskih delova. Ne samo falsifikovanjem možete dobiti oblika mehanički delovi i poboljšanu unutrašnja organizacija sa metalnim da poboljša mehanička i fizička svojstva metala. Opšte visoke zahteve u policiji, važno, mehanički delovi, uglavnom iskovao metode proizvodnje. Poput turbo-generator otvor, rotora, motor, lamela, zadržano prsten, velike Hidraulične prese kolona, visokog pritiska cilindara, rolling mlin valjaka, radilice, povezuje šipke, Zupčanici, ležajevi, i artiljerija u odbranu industrije i druge važne delove su iskovali. [6]
Stoga, falsifikovanje proizvodnje su široko koristi u metalurgiji, rudnici, automobilski, traktorima, beremo mašineriju, petroleum, hemijskoj industriji, avijaciji, vazduhoplovstva, oružja i drugih industrijskih sektora, u nasem zivotu, kovanja proizvodnje takođe ima važnu poziciju.
U izvesnom smislu, sa godišnjom proizvodnjom od otkovaka, umro otkovaka otkovaka kao proporcija ukupne proizvodnje, kao i falsifikovanje opreme veličine i količine indikatora, u izvesnoj meri, odražava na žalost #39; s industrijskom nivou.

Par: ne

Sledeći: Razmatranja za falsifikovanje