Dom > Izložba > Sadržaj
Održavanje i reformu hladnog rolling mlin za principe
Jan 07, 2017

Manu se javlja tokom upotrebe hladnog rolling mlin, rezultiralo aparat ne radi ispravno ako kupac će sprovesti održavanja u avionu. Mlin zanatske poslove ne bi trebalo slepo i bez cilja, treba da bude izvedena u skladu sa određenim principima. Mlin održavanje bi trebalo sprovesti u skladu sa principima to? Jindi, Gongji Metalurgija oprema društvo sa ograničenom odgovornošću za vas objasniti principa održavanje hladnog rolling mil.
Rad održavanja mlina nije jednostavno kroz njihove tehničke rad da riješite određene tehničke probleme, ali treba na različite kategorije profesionalnih i tehničkom osoblju da rešite neke uobičajene probleme i najbolje prakse, na najekonomičniji način ga riješiti. Mlin održavanja principa mora biti garantovana kroz upotrebu mašine potrebnog mlin, i ispunjava standardnih zahteva za pouzdanost, trajnost i mora da bude najmanje ljudstvom, materijalni resursi i kraći put da ispune taj zahtev. Mlin održavanja treba da nastojimo da smanjenje troškova mehaničke životni ciklus ulaza, u operacijama hladnog rolling koristiti razumne tehničke mašine, kao i da poboljša efikasnost rada održavanja. Nastavljamo od stvarnosti, za proizvodnju različitih uslova, koristeći različite popravke metode. Na osnovu redovno održavanje, implementacija stanje nadgledanje održavanja, unapređivanje kvaliteta usluga i efikasnosti.
Mlin održavanje osoblje veština nivo treba jačati. Ko je izložen rolling mlin mašineriju održavanje, tako da u principu mašinsko održavanje je uglavnom prekriven ljudskog faktora, bilo koji posao, čovek je prvi oko mašine za popravku, poboljšati ljude i #39; s ukupni kvalitet je jezgro, kroz praktične obuke, programe, tako da je kvalitet osoblje za održavanje i održavanje sposobnosti ispunjavaju zahteve održavanje mehanizacije mil.