Dom > Izložba > Sadržaj
Falsifikovanje glavne proizvodne opreme
Jan 07, 2017

Falsifikovanje proizvodnje za grejanje opreme, falsifikovanje opreme mora koristiti, kao i mnogi od pomoćni alat.
(1) oprema za grejanje. Veliki broj različitih tipova Etažna peć za falsifikovanje. Prema izvoru sa različitim, mogu biti podeljeni u kovanja lož peć plamen grejanje peći (peći za naftu, gas pećnicu itd.) i dva tipa električni Etažna peć. U pratnji kovanja proces, Peći i vruće workpiece koja emituje velike količine toplote; plamen peći pomoću raznih goriva proizvodi velike količine slag i prašine. Te sigurnosne mjere se ne preduzmu, biće zagađenje životne sredine rad, pogoršava uslove rada, i verovatno će izazvati povredu.
(2) kovanja opremu. Glavni parni čekić, vazduh Hamer, Hamer proleće, mehanički čekići, putovanje Hamer, Hamer, Hamer, nastrane prese, trenje novinare mašina, hidrauličnih mašina, ekspanzija, falsifikovanje kifle, itd. Razna oprema kovanja vrљi uticaj opterećenja od delova, stoga, oštećenje opreme i gradjanske parnice ako slomio Hamer Klipnjaca, često uzrokuje ozbiljne povrede. Falsifikovanje opreme od vibracija i buke na poslu utiče na nervni sistem, povećava mogućnost nezgoda.
(3) kovanja alatke i AIDS-a. Kovanja kovanja alata i AIDS-a biti umotala u alat, posebno ruku iskovan i kovanja alata, stege i širok izbor, oboje na radnom mestu i često će manji kao i alatke za promenu često na poslu, povećanje težine ponekad provjere alatke koristite pravi alat, ili mogu da izazovu povrede.
Falsifikovanje volumen proizvodnje je veoma veliki, koji želite da koristite različite transportne opreme, malo pažnje su podložni nezgode.