Dom > Izložba > Sadržaj
Kovanja defekta
Jan 07, 2017
Kasting obradu imao opekotina je da se odnosi na metal prazno za grejanje temperatura kroz visoke ili visoke temperature, grejanje distrikta boravak vremena imali dugu, peći na kiseonika i druge oksidacije seks gas penetracija prodiru do metalne zrna između otvori da biste oslobodili, i i pegla, i sumpor i ugljen, oksidacije, formirana je lako se topi od oksida ukupan kristala , štete ima zrno između kontakt, čini materijal od plastike naglo smanjio. Spali ozbiljan metala, kad je uzeo jedan klik krek, istezanje će plutati u površinskom Transverzalni pucaju na vatru.
Puca se na površini od bakra-brittleness u kovanjem. Kada su prikazane u visoko uveličanja, su bledo žuta bakra (bakra ili solidni rešenje) distribuiran duž granice zrna. Plati grejanje, peći ostaci bakreni oksid, i da se vratite da slobodno oksidacije bakra na visokim temperaturama čelika, topljeni čelik duž granice zrna austenite atomski ekspanzija je oslabila veza između zrna. Pored toga, sa visokim bakra u čelik [> 2% (cepanja)], kao što su grejanje u modifikovao atmosferi, iron oksid bakra i bogat sloj se formira ispod kože, uzrokujući čelik krt.
Opekotine i pregrevanja temperature bez stroge granice. Generalno zrno od djumbira površinski oksidacije i sudija vatru stopim sa funkcije. Za ugljen čelika i intergranular topi, rigorozni oksidacije pri prelazu narezivanje alatku čelika (HSS, Cr12 čelika) kada overburning, granica zrna zbog Topi i formirao je riblja kost koja ledeburite. Aluminijum je ponovo da ga narežete kada trougao granica zrna od odvojili i istopljeni loptu. Nakon kovanja vatra, često ne može da sačuva, morao da ukine.
U odeljku za grejanje od velike čelične poluge i niska Toplotna provodljivost od visokog legure legure čelika i visoke temperature karte, karte kad, ako je niska temperatura fazu grejanje brzina kroz brzo, prazne ćelije za veća temperaturna razlika između unutra i napolju, imate mnogo termalni stres. Prazan u ovom trenutku zbog niske temperature i niskog plastičnost, termalni stres ograničenje vrednost premašuje snagu svojih akcija, biće proizvedena centralno grejanje pukotine Razilaziti se okolo, tako da cela sekcija razdvojili.