Челик чаура за алуминијумских лајсни ваљаонице Виндер

1. Обим Употреба и класификације 1-1.Сцопе за Употреба Они ће се користити за леву и десну Виндер од алуминијумске траке ваљаонице 1-2. Сизе: као цртање 1-3 .употреба условима као и захтев клијента 2. Бенцхмарк који се односе на пилот пројекат 2-1. Тврдоћа Инспекција у три тачке инспекција: ...

Opis


1. Обим Усаге и класификације

1-1.Сцопе коришћења

Они ће се користити за леву и десну Виндер од алуминијума трака ваљаонице

1-2. Сизе: као цртеж

1-3 .употреба услови

Као услов купца

2. Оцењивати вези са Пилот пројекат

2-1. тврдоћа inspekcija

Три тачке инспекција: Помоћу "Мерач тврдоће" понашања уређај инспекцију било и средином из рукава, а прикупљају податке за три пута из сваке од тест тачке и упоредити их са тхео поновном тицал вредности, онда се утврдило да ли је квалификовано или не.

2-2. сизе inspekcija

Коришћењем челика метар, проверите Изашао пречника и дужине, прикупља податке и да у просеку за поређење са тхеротицал вредности.                   

Унутрашњи пречник ће се проверити помоћу унутар микрометар, а подаци ће бити прикупљени за три пута од сваке тест тачке и упоредити их са тхеротицал вредности, тачност читања ће бити један десети.

3. Потребне услове и осигурање квалитета

Материјал: сплава ковани челик

  Храпавост: као услов

Механичке особине: као услов

Када је лево / десно Виндер стварају тензије, не сме бити деформације, раскид, или мање унутрашње / спољашње снагу и абразију да доведе до проклизавање.

Добављач мора доставити производне цртеже пре почетка процеса производње, након што смо га потврдити, производни процес може имати предност. (3 Фонд: 1 копија за враћање, у два примерка за чување)

4. Паковање и транспорт

4- 1. Паковање: Сваки рукав би требало да буде у дрвеној кутији, површина мора бити обложена масти уља, а прекривен пластичним материјалима у потпуности како би се заштитили од захрђали и површинске корозије.

4-2. Транспорт: треба да буду заштићени од било каквих оштећења и деформација.

5. kvalitet обезбе | ивање

  ми   гарантује да перформансе челика рукава испуњава услове и одговарајућим стандардима, и требало би да задовољи купца уз коришћење за 1 2 месеца од датума пријема.

6.Деливери време

као количина

7.паимент

као споразум


Ако вам је потребна ковани челик рукав, добродошли да контактирате са нама путем е-маила тедмацхине@ливе.цом

Srodni proizvodi

Istraga