Аутоматска машина за сечење

Аутоматска машина за сечење

Аутоматско сечење Машина и технички параметри Функције и употреба Све аутоматске машине за сечење се користе за сечење профила, шипке или плоча од алуминијума и бакра итд, и задовољава капацитет резања и прецизност. На пример, погодан је за сечење свих врста алуминијума ...

Opis

Аутоматска машина за сечење

Употреба и технички параметри

Функције и употреба

Сва машина за аутоматско сечење се користи за сечење профила, шипке или плоча од алуминијума и бакра итд, и задовољава капацитет резања и прецизност. На пример, погодно је за сечење свих врста алуминијумских производа којима је потребно прецизност, као што су алуминијум хладњака, алуминијумска У-диска МП3 шкољка, алуминијумске цијеви, алуминијумске шипке, материјали за резање алумињума. Да би се постигао циљ потпуне аутоматизације, машина за сечење има функцију аутоматског пуњења, позиционирања и других функција које управља ПЛЦ. Усваја сечиво за кружне тестере од волфрамовог челика са брзином од 2850 рпм у минути. Поред тога, он такође функционише ефикасно. Мали делови алуминијумских греда се могу резати заједно, са пресеком пресека глатко и без брушења.

Карактеристике

1. Користећи Тајван увезене ПЛЦ контроле, осетљив је и лак за рад и одржавање радника;

2. Са функцијом аутоматског пуњења и беспрекидног напајања, Тајвански "ТЕЦО" серво мотор и прецизни вијак, тачност резања може досећи ± 0.02мм;

3. Са бројачем, може се подесити број обраде, аутоматско искључивање и дневно накопичено радно оптерећење.

4. И предњи и задњи притисак може бити подешен без постоља, што не осигурава штипање и деформацију.

5. Ако је величина обраде потребно променити, радници не морају ручно мењати положај хардвера. Они морају само промијенити податке на текстуалном дисплеју.

6. Сечење је специјално дизајнирано за алуминијум, бакар, органске материјале, материјале од пластичног челика, угљеничних влакана и слично, са пресеком за сечење глатким и непропусним. Пена за сечење може се централно рециклирати, као и расхладна течност. То је високо ефикасна, временска и материјална уштеда.


Тед машина, са више од 10 година искуства, један је од водећих аутоматских произвођача и произвођача машина за резање у Кини. У нашој фабрици смо увећали напредну опрему и технологију. Добродошли у куповину прилагођене и квалитетне опреме из наше фабрике.
Hot Tags: аутоматска машина за сечење, Кина, фабрика, добављачи, произвођачи, постројења, прилагођена
Srodni proizvodi

Istraga