Dom > o nama

Dobro došli u YANTAI TED mašina CO., LTD-dobavljac poseban i slavni metaloprerađivačke oprema za industriju bakra i metalnih proizvoda za metalurških industrije u Kini.

O poslu mašina:
Rekorder je uglavnom pokriva tri polja: kontinuirano kasting mašine za obojenih metala (uključujući bakar, bakarni legura i aluminijum), bakra, cela linija za proizvodnju materijala i rolling mlin (hladno vi znate od ranije mlin za tubu), rolling mlin za list i crtanje mlin za šipke itd. Nam inženjeri imaju više od 10 godina iskustva na iznad mašinama, dobro znanje za snabdevanje svakog klijenta najbolja usluga. I naši proizvodi se fokusira na tržištu jugoistočne vrteo, Indije, Rusije, Bliskog istoka i Afrike.
www.Ted-Machine.com je naš sub-sajt, posebno za mašine.
O metalnih proizvoda:
sa više od 10 godina iskustva, sigurni smo da ti dam najbolju uslugu uključujući najvišeg kvaliteta, najniže cene i veoma zadovoljni after prodaju usluga. Sa modernog menadžmenta filozofiju i metode, iskusne proizvodnih tehnologija i napredne proizvodnje i mašinska obrada objekata, Ted služi globalne rapid parčetom metal snima industrije (mastilo i ne-mastilo), uključujući kotrljanje proizvođači mašina i kraj users.we mogu da dovedu do raznih metalnih proizvoda, bez obzira glasanja, hladni rolling, vrela kotrljaju ili iskovao.
www.Ted-metal.com je naš drugi pod-sajt specijalno za metalne proizvode
Ted se uvek bori da naše poslovanje proširimo i sada brzo proširili svoj udeo u domaćim i stranim markets.we se radujemo surađivati s tobom i uspostavi dobitna kombinacija između svakog other.andquot; Profesionalac, visokog kvaliteta i trošak-effectiveandquot; su naši princip i cilj. Radujem se sluh od vas.